Onnea, juuri sinä! Verohallinto repäisi – myöntää erikoisen kunnianosoituksen kaikille veroja maksaneille: "Torille!"

Verotiedot julki - mitä listat kertovat? 6:57

Verohallinto on päättänyt myöntää tänään kaikille kuuliaisille veronmaksajille niin kutsutun Viikon veronmaksaja -tittelin  Instagramissa. 

Video: Verotiedot tulivat julki. Mitä listat kertovat?

Kyseessä on humoristinen, perjantaisin jaettava palkinto, joka myönnetään satunnaisotannalla yhdelle tiliä seuraavista henkilöistä. 

Tällä kertaa Verohallinto päätti luovuttaa palkinnon kuitenkin kaikille suomalaisille, jotka ovat osallistuneet verojen maksamiseen. 

– Torille! Tämänkertainen #viikonveronmaksaja-titteli myönnetään etuajassa ja kollektiivisesti kaikille verojen maksamiseen osallistuneille. Kiitos ja onnea, hehkutetaan päivityksessä

Kunniakirjaan voi päivityksen perusteella lisätä oman nimensä ja kuvansa. Voipa sen varmasti myös tulostaa omalle seinälle. 

Samassa päivityksessä Verohallinto myös muistuttaa, että 3,6 miljoonalle henkilölle maksetaan veronpalautuksia. Lähes miljoona näistä henkilöistä saa yli 1 000 euron palautuksen. 

Verohallinto myös kertoo, että noin 600 000 henkilöä tulee saamaan mätkyt. Verohallinto myös muistuttaa, että eräpäivät mätkyille ovat 3. joulukuuta ja 1. helmikuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat