F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Onko Valtteri Bottas aliarvostettu? Lewis Hamilton antoi asiaan rehellisen mielipiteensä – "En usko, että moni pystyy samaan"

6:20
Videolla kuvaa aika-ajojen lehdistötilaisuudesta.

Mercedeksen Lewis Hamilton pitää tallitoveri Valtteri Bottaksen ajotaitoja korkeassa arvossa.

Bottas onnistui päihittämään Hamiltonin aika-ajoissa jo neljännen kerran tällä kaudella, kun hän ajoi paalupaikalle Imolassa. Neljättä kauttaan Mercedeksellä ajava Bottas on vuosi vuodelta pystynyt haastamaan tallitoverinsa paremmin ja paremmin.

Suomalaiskuljettaja saa kuitenkin osakseen paikoitellen rajuakin kritiikkiä, vaikka Bottas suorittaa jatkuvasti korkealla tasolla. Lehdistötilaisuudessa Hamiltonilta udeltiin mielipidettä Bottaksen suorituskyvystä. Britti kuittasi kysymyksen terävästi.

– En usko, että minun pitää oikeastaan sanoa paljoa. Jessus, hän ajoi juuri paalupaikalle. Hän on edelläni. Minulla on enemmän paalupaikkoja kuin kenelläkään muulla, joten en ole mikään vätys, Hamilton kuittaa.

Vaikka Bottas on aika-ajoissa pystynyt haastamaan Hamiltonia vahvasti viikonlopusta toiseen, on kisoissa brittikuski ollut tänäkin vuonna niskan päällä. Ero MM-sarjaa johtavaan Hamiltoniin on nimittäin venähtänyt jo 77 pisteeseen.

Bottas onkin saanut usein kritiikkiä siitä, ettei pysty haastamaan Hamiltonia kisoissa tarpeeksi hyvin. Hamilton kuitenkin nostaa tallitoverinsa aivan maailman kärkikuljettajien joukkoon.

– Hän tekee hämmästyttävää työtä, ja minusta hänen tuloksensa puhuvat hänen puolestaan. Hän hoitaa puhumisen radalla, se on hienoa Valtterissa. En usko, että moni pystyy samaan kuin hän, jos olen täysin rehellinen. Kunnioitan häntä valtavasti, Hamilton kehuu.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja