Onko vakiovarusteinen BMW M3 liian kesy? Tässä ratkaisu ongelmaan

BMW esitteli syksyllä BMW M4 -mallista tasan 500-hevosvoimaisen GTS-erikoismallin. Tämä 700 kappaleeseen rajoitettu erä myytiin hetkessä loppuun. Vakiovarusteisen auton rinnalle tulee nyt myös lisätehoa tarjoava Competition Package.

Uusi varustepaketti on saatavilla sekä M3 että M4 -malleihin. Merkittävänä erona vakioihin verrattuna tällä paketilla varustettujen autojen teholukema kirjataan 450 hevosvoimaan, mikä on 19 vakio enemmän. Kasvaneiden tehojen myötä tällä paketilla varustetut autot ovat aavistuksen vakiota nopeampi satasen sprintissä: vakiomallin 4,1 sekunnin sijaan M3 kiihdytys vie tasan 4 sekuntia 7-portaisella kaksoiskytkinvaihteistolla varustettuna.

Competition Packagen myötä myös säädettävä alusta on kokenut päivityksiä paremman käsiteltävyyden ehdoilla. Malleissa on myös vakiona aktiivinen M-pajan tasauspyörästö ja DSC-ajonvakautus on muokattu tehojen mukaiseksi.

Ulkonäköä koristavat mustat yksityiskohdat ja niin ikään mustat pakoputken päät päästävät ilmoille vakiona olevan sporttiputkiston äänet. Vanteet ovat 20-tuumaiset vakioita kevyemmät takovanteet.

Sisätiloissa muutoksen huomaa vakiona olevista sporttipenkeistä ja turvavöiden M-merkkiä mukailevista raidoista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja