Onko tässä uusi muusikkolupaus? Kim Kardashianin ja Kanye Westin esikoistytär debytoi Billboard Hot 100 -listalla

Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen? 8:14
Katso myös: Mikä ajoi Kanye Westin ja Kim Kardashianin erilleen?

North West ottaa ensiaskeleitaan musiikkiuran parissa.

Yrittäjä, seurapiiritähti ja tosi-tv-kasvo Kim Kardashianin ja hänen ex-puolisonsa, rap-artisti Kanye "Ye" Westin esikoistytär North West debytoi arvostetulla Billboard Hot 100 -listalla. Billboard Hot 100 on yhdysvaltalainen singlejen suosiota mittaava lista, jossa listasijoitukset perustuvat radiosoittoon, suoratoistoon ja myyntiin.

North West nousi Billboard Hot 100 -listalle esiintymällä isänsä Kanye Westin ja Ty Dolla $igninTalking-kappaleella. North on merkitty kappaleen feattaajaksi.

Kim Kardashian iloitsi tyttärensä saavutuksesta Instagram-tarinassaan, jonne hän jakoi kuvakaappauksen X-postauksesta, jossa kerrotaan Northin nousseen Billboard-listalle.

– Minun vauvani! Kim kirjoittaa jakamansa kuvakaappauksen yhteydessä.

Vasta 10-vuotias North on yksi maailman nuorimmista Billboard Hot 100 -listalle päässeistä ihmisistä. Jay-Z:n ja Beyoncén tytär Blue Ivy Carter pääsi kyseiselle listalle vuonna 2019 vain 7-vuotiaana Beyoncén, Saint Jhnin ja Wizkidin Brown Skin Girl -kappaleen ansiosta.

Billboardin mukaan North on noussut myös sen Emerging Artists -listalle.

Kanyella ja Kimillä on Northin lisäksi kolme lasta: 7-vuotias Saint, 5-vuotias Chicago  ja 4-vuotias Psalm. Ex-pari erosi helmikuussa 2021 lähes seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Avioeroprosessi tuli päätökseen marraskuussa 2022. 

Lue myös:

    Uusimmat