Onko tässä syy Demi Mooren ja tytärten riitaan?

Demi Moore on huhujen mukaan riidoissa tyttäriensä kanssa ja syy löytyy ilmeisesti tähden ex-miehestä Ashton Kutcherista.

Näyttelijä Demi Moore, 49, ei ole tällä hetkellä kovin hyvissä väleissä aikuisten tyttäriensä Tallulahin, Rumerin ja Scoutin kanssa. Tyttäret ovat huhujen mukaan harkinneet jopa . Syy vihanpitoon löytyy Mooren ex-miehestä Ashton Kutcherista, 34, jonka kanssa hänellä tuli ero Kutcherin tultua julki. Moore ei tahdo tyttäriensä pitävän yhteyttä isäpuoleensa, johon he ehtivät kuuden vuoden aikana tutustua.

– Tytöt ovat aina pysyneet Ashtonin ystävinä, ja se raivostuttaa Demiä. Ashtonin pettäminen oli nöyryyttävää, ja kun Demi pääsi parisuhteesta eroon, hän ajatteli asettavansa hyvän esimerkin tyttärilleen. Mutta kun tyttäret pysyivätkin läheisinä Ashtonin kanssa, hän murtui, lähipiiristä kerrotaan RadarOnline-sivustolle.

Kun Kutcher jäi kiinni pettämisestä parin kuudentena hääpäivänä, Moore yritti saada heidän liittonsa toimimaan, mutta ilmoitti saman vuoden lopulla, että .

– Naisena, äitinä ja vaimona pidän tiettyjä arvoja ja valoja pyhinä ja tämän takia olen valinnut jatkaa elämääni eteenpäin, Moore perusteli tuolloin.

Kutcher on kuitenkin pysynyt aktiivisesti tytärpuoliensa elämässä, osallistuen heidän konsertteihinsa, jossa he ovat esiintyneet ja tukeneet heitä, kun Moorella on ollut vaikeuksia ja tämä on ollut syömis- ja päihdeongelmansa kanssa.

– Demi ei pääse aiheesta yli eikä ympäri, joten hän hyökkää tyttäriään vastaan jatkuvasti siksi, kun he ovat pysyneet Ashtonin ystävinä. Tytöt ovat saaneet tästä tarpeekseen, lähde lisää.


MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja