Onko tässä historian huonoin rangaistuspotku? Hyökkääjä sähläsi loppusekuntien pilkun uskomattomalla tavalla

Onko tässä historian huonoin rangaistuspotku? Osasunan Ante Budimir tuhri viime hetken tasoitusmaalin karmealla tavalla 2:14
Osasunan Ante Budimir tuhri viime hetken rangaistuspotkun karmealla tavalla – tärkeä piste jäi haaveeksi

Jalkapallon La Ligassa nähtiin keskiviikkona kummallinen suoritus, kun illan ainoassa ottelussa Osasunan ja Valencian välillä kotijoukkueen Ante Budimirille avautui lisäajan seitsemännellä minuutilla mahdollisuus tasoittaa ottelu rangaistuspotkusta. Lopputuloksena nähtiin kuitenkin yksi kaikkien aikojen kömmähdyksistä.

Valencia johti ottelua loppuhetkillä Andre Almeidan 18. minuutilla syntyneellä osumalla, mutta viimeisillä hetkillä Osasunalle vihellettiin rangaistuspotku, jota asettui laukomaan 32-vuotias Budimir. Tämä oli maalannut urallaan 17 rangaistuspotkusta ja epäonnistunut vain kahdessa.

Tämän kauden kolme aiempaa rangaistuspotkua kroatialainen oli myös hoitanut kunnialla, mutta neljäs päätyi lopulta helposti Valencia-vahti Giorgi Mamardasvilin hyppysiin.

Budimir olisi saattanut haluta vajota tilanteen myötä maan alle, mutta ilta päättyi entistä onnettomammin. Kompastelun jälkeen peli jatkui vielä tovin, jonka aikana Budimir sai vasempaan kylkeensä kovan iskun, jota tutkittiin illalla paikallisessa yliopistollisessa sairaalassa. Pamplonalaisen Diario De Navarra -lehden mukaan Budimirilla diagnosoitiin rintavamma ja kolme murtumaa kylkiluussa.

Osasuna jatkaa keskikastissa sijalla 11, Valencia on kiinni Konferenssiliigaan oikeuttavassa seitsemännessä sijassa.

Katso Budimirin hämmentävä epäonnistuminen artikkelin yläosan videolta.