Onko suomalaisten lomaparatiisi pilalla?

Kreikan lämpö, ihmisten ystävällisyys ja hyvä ruoka viehättävät suomalaisia. Toisaalta turismin jäljet näkyvät luonnossa. Mitä mieltä sinä olet Kreikasta?

Nimimerkki Jassukkamum on lomaillut Kreikassa toistakymmentä kertaa.

– Kreikka on mahtava maa, eikä sen lämpöä ja lumoa lakkaa koskaan rakastamasta, hän kirjoittaa.

Myös nimimerkki karikoo ihastui Kreikkaan. Hän on käynyt Santorinilla kaksi kertaa. Karikoon mielestään saarelta löytää aina jotain uutta katseltavaa, vaikka se pieni onkin.

– Valokuvareppu selässä tuli vaelleltua ja käveltyä kaupungista toiseen, hän kirjoittaa.

Kaikkiin Kreikka ei kuitenkaan tee vaikutusta. Nimimerkki Assi totesi jo 15 vuotta sitten, että Kreikka ei ole häntä varten. Hän kuitenkin päätti tehdä vielä toisen reissun maahan, mutta edelleenkään maa ei vakuuttanut.

– Roskia on kaikkialla. Tienvieret ovat täynnä muovipulloja, tölkkejä ja muuta törkyä. Yksinomaan turismia on siitä turha syyttää, olimme saarella joka on uusi turistikohde ja sielläkin oli samanlainen sotku.

Myös nimimerkki tupajumi on matkustanut Kreikassa monta kertaa. Siitä huolimatta Kreikka ei ole tehnyt häneen vaikutusta.

Oletko lomaillut Kreikassa? Kerro kokemuksistasi, osallistu keskusteluun.

Pääset osallistumaan keskusteluun, kun rekisteröit itsellesi oman käyntikortin. Se on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään, mutta antaa sinulle ainutlaatuisen vaikutusmahdollisuuden.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja