Mainos

Onko sinulla luottokorttivelkaa, kulutusluottoja, pikavippejä tai osamaksuja? Katso, miten paljon voit säästää muutaman minuutin työllä

Haaveiletko siitä, että voisit säästää kuluissasi helpolla tavalla?

Hyvä taloustilanne on kannustanut suomalaisia ostoksille, minkä johdosta moni onkin hankkinut esimerkiksi uuden auton, keittiön tai tuliterän veneen. Lisäksi erinomaiset alennusmyynnit ovat houkuttaneet ihmisiä ostoksille, joita kuittaillaan osamaksuilla tai luottokorteilla. Mukavia ostoksia tehtäessä ei välttämättä kuitenkaan tule tarkastettua, millaisilla korolla ja kuluilla omia ostoksiaan jälkikäteen maksaa.

Yhä useampi suomalainen kilpailuttaa lainansa, sillä tällä tavalla voi säästää jopa tuhansia euroja vuodessa. Uusia ostoksia tehtäessä on hyvä kartoittaa markkinoilla olevia lainamahdollisuuksia Zmartan vaivattoman ja ilmaisen lainanvälityspalvelun avulla. Vain yhden hakemuksen täyttämällä saa vastauksia yli 25 luotettavalta ja turvalliselta pankilta sekä luotonmyöntäjältä jopa samana arkipäivänä.

– Monille voi tulla yllätyksenä, kuinka paljon muutaman minuutin työ voi tuoda euromääräisiä säästöjä. Lainojen kilpailuttamiseen käytetyllä ajalla voi päästä todella koville tuntipalkoille. Vanhan luoton kilpailuttaminen tai yhdistelylainan nostaminen voi antaa asiakkaalle parhaassa tapauksessa yli tuhannen euron säästöjä kuussa, kertoo Zmartan asiakasneuvoja Linda.

Tee ilmainen lainavertailu maksutta!

Vanhojen lainojen korkotaso kannattaa myös tarkastuttaa

Myös vanhojen luottojen tarkastelu voi osoittautua hyvinkin kannattavaksi. Mikäli sinulla on vakuudettomia luottoja, pikavippejä, osamaksuja tai luottokortteja, kannattaa ehdottomasti harkita lainojen kilpailuttamista mahdollisten kuukausisäästöjen saamiseksi. Zmartan kautta on mahdollista kilpailuttaa lainoja aina 500 eurosta 60 000 euroon asti.

– Yhdenkin lainan kilpailuttaminen voi tulla kannattavaksi. Lainojen kilpailutus Zmartalla ei maksa mitään, eikä hakija sitoudu mihinkään, joten käytännössä katsoen kilpailuttaminen kannattaa jo pelkästään omasta uteliaisuudesta, hän jatkaa.

Lainojen kilpailuttaminen käy vaivattomasti helpon nettilomakkeen täyttämällä tai vaihtoehtoisesti suomenkielisen asiakasneuvojan tuella puhelimitse.

Kilpailuta lainasi ilmaiseksi täältä ja katso, kuinka paljon voit säästää!

Tietoa Zmartasta

Zmarta auttaa sinua vertailemaan, kilpailuttamaan ja yhdistämään lainoja, jotta löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Zmartan lainahakemuksella tavoitat yhdellä kertaa yli 25 eri pankkia ja luotonmyöntäjää.

Zmarta on lainanvälittäjä, joka on osa kansainvälistä Zmarta Group -konsernia. Yhtiöllä on yli kymmenen vuoden kokemus lainojen, vakuutuksien ja sijoitusten kilpailuttamisesta sekä välittämisestä. Zmarta toimii Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Saksassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja