Onko Roni Bäck jo miljonääri? Suosikkitubettaja kertoo varallisuudestaan: "Kyllä siellä on nollia"

Roni Bäck rahankäytöstään: "Ennen olisin ollut pettynyt itseeni" 1:17
"Kyllä siellä on nollia" Katso, miten Roni Bäck vastaa kysymykseen, onko hän jo miljonääri?

Sosiaalisen median vaikuttaja Roni Bäck on takonut firmallaan huikeaa menestystä. 

Tubettaja-tähtiRoni Bäck pääsee vastamaan hänestä googletettuihin kysymyksiin Tähdet vs. google -ohjelmassa. Nettikansaa kiinnostaa erityisen paljon tubettajan varallisuus.

– Kai olen suhteellisen rikas. Olen täyttämässä ensi kuussa kolmekymmentä ja peilannut paljon omaa kaksi–kolmekymppisaikajanaa. Olen tehnyt ihan loputtomasti töitä. Välillä jopa kauhistuttaa, että onko pitänyt tehdä niin paljon töitä.

BackMedia Oy:n liikevaihto oli viime vuonna 448 000 ja tilikauden tulos 169 000. Yrityksen liikevaihto nousi edellisvuodesta reilut 13 prosenttia.

Bäck on pystynyt työllistämään yritykseensä kuusi täysipäiväistä työntekijää, mikä tulee monille yllätyksenä. Moni kyselijä ajattelee edelleen, että tubevideoiden teko on harrastus.

– Mulla on kuusi täysipäiväistä hommissa ja yhteensä joku 11 ihmistä saa suoraan tai epäsuorasti täysipäiväiset tulonsa. On se vähän isommaksi kasvanut siitä, kun yksin tein vanhempien kellarissa videoita.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Bäck vastaa, kun häneltä kysytään, onko hän jo miljoonääri ja mihin hän törsää.

Onko Roni Bäckillä Tesla? Entä millaiset häät tubettaja järjesti vaimonsa kanssa? Katso koko jakso MTV Katsomosta.

Tähdet vs. google -sarjassa Suomen suosituimmat viihdetähdet kertovat vastaukset nettikansaa kiinnostaviin kysymyksiin. Iriz Silanderin juontaman sarjan vieraina nähdään TTK-suosikki Jorma Uotinen, kultamekkonsa kanssa julkisuuteen noussutIida Vainio, Blind Channel -yhtyeen nokkamies Joel Hokka, Salkkarit-tähti Tiia Elg sekä suosikkitubettajaRoni Bäck.  

Kaikki jaksot katsottavissa nyt MTV Katsomossa

Lue myös nämä: 

Lue myös:

    Uusimmat