Onko O.J. Simpson Khloé Kardashianin isä? Mies vastasi Twitterissä salasuhdejuoruihin

O.J. Simpson liittyi hiljattain Twitteriin ja vastasi väitteisiin, joiden mukaan hänellä olisi ollut suhde Kris Jennerin kanssa.

O.J. Simpson, 71, liittyi viime viikolla Twitteriin ottaakseen kantaa hänestä liikkuviin juoruihin. Simpson tuomittiin vuonna 2008 vankeuteen aseellisesta ryöstöstä 33 vuodeksi, mutta hän vapautui ehdonalaiseen vuonna 2017.

Nyt Simpson on ottanut kantaa väitteisiin, joiden mukaan hänellä olisi ollut muinoin suhde tv-persoona Kris Jennerin kanssa. Väitteiden mukaan suhteen lopputulemana olisi syntynyt Khloé Kardashian, 34. Simpson julkaisi Twitterissä videon, jossa hän nyt kommentoi huhuja.

– Bob Kardashian oli minulle kuin veli. Hän oli mahtava ihminen. Hän tapasi ja nai Krisin ja heillä oli mahtavaa yhdessä. Valitettavasti se loppui. Mutta koskaan en ole omannut kiinnosta Krisiä kohtaan seksuaalisesti, enkä koskaan saanut minkäänlaista osoitusta siitä, että hän olisi ollut kiinnostunut minusta.

Simpson myös korosti pitävänsä huhuja mauttomina. Hän myös kommentoi isyyshuhuja:

– Olen Khloesta, kuten kaikista muistakin tytöistä hyvin ylpeä, kuten Bob olisi myös ollut, mikäli hän olisi täällä. Mutta yksinkertaisesti, Khloe ei ole lapseni.

Viime viikolla tuli kuluneeksi myös 25 vuotta Nicole Brown Simpsonin ja Ronald Goldmanin murhista. Simpson oli murhien pääepäilty, sillä oikeudenkäynnin yhteydessä paljastui selvää näyttöä hänen väkivaltaisesta taustastaan ex-vaimoaan kohtaan.

Simpson vapautettiin lopulta syytteistä, mutta oikeudenkäynnin jälkeen Brownin ja Goldmanin perheet nostivat siviilikanteen Simpsonia vastaan. Tuomaristo totesi yksimielisesti Simpsonin olevan syyllinen molempien kuolemiin. Simpson määrättiin maksamaan yli 33 miljoonan dollarin korvaukset, joista perheet ovat onnistuneet saamaan vain osan.

Lue myös:

    Uusimmat