Onko kotisi kaunis ja persoonallinen? Hae mukaan ohjelmaan!

Rekry on loppunut, kiitämme kaikkia hakulomakkeen lähettäneitä. Valittuihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Onko kotisi Suomen kaunein? AVA kiertää ensi kesänä Suomea kuvaamassa koteja, joita niiden asukkaat rakastavat. Emme etsi kauneinta taloa, vaan nimenomaan kauneinta kotia, joka ihastuttaa, herättää ajatuksia ja ehkä yllättääkin sekä ulkoa että sisältä. Ilmoittaudu mukaan ohjelmaan – haku loppuu maanantaina 3.6.2013.

Suomen kaunein koti voi olla omakotitalo, rivitalo, kerrostaloasunto, vanha asema, entinen navetta tai meijeri, vanha vesitorni, satoja vuosia vanha hirsitalo tai oikeastaan mitä vaan, kunhan asunnossa oikeasti eletään ja asutaan. Asunto voi olla omistusasunto, vuokra-asunto, asumisoikeusasunto tai mikä tahansa asumisen muoto. Kodin tai tontin koolla ei ole rajoituksia, pieni koti on yhtä hyvä kuin suuri. Kodissa voit asua vain sinä yksin tai vaikka koko suku!

Koska kyseessä on nimenomaan kauneimman kodin etsintä, haluamme tutustua myös talon asukkaisiin. Tästä syystä tarvitsemme hakuvaiheessa valokuvat ja riittävät tiedot sekä kodista että sen asukkaista. Voit liittää mukaan useampia valokuvia.

Täytä siis hakemus ja kutsu meidät kylään. Haluamme nähdä, millaisen kodin olet rakentanut itsellesi tai perheellesi. Jos sinun kotisi valitaan mukaan ohjelmaan, lupaamme esitellä sen huolella ja rakkaudella. Suomen kauneimman kodin haltija saa 10 000 euroa sisustusrahaa uusien haaveiden toteuttamiseksi.

Parhain terveisin,

AVAn Kaunein koti –tiimi

Täytä hakukaavake alla

Ohjelma kuvataan kesällä 2013. Hae mukaan täyttämällä huolellisesti alla oleva hakulomake. Vastaa jokaiseen kohtaan ja täytä jokainen kohta huolellisesti. Vastauksiasi käsitellään luottamuksella, ja tietoja hyödynnetään vain kilpailijahakuun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja