Onko kesämökilläsi tällaisia kasveja? Hanna Sumari ihmettelee erikoista ratkaisua: "Mietin, että miksi?"

Hanna Sumari esittelee omat kesämökkinsä – tältä ne näyttävät! 4:05
KATSO VIDEO: Miltä näyttää Hanna Sumarin omalla kesämökillä? Kurkkaa videolta!

Juontaja ja toimittaja Hanna Sumari kertoi Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa havainnoistaan suomalaisten kesämökeillä.

Muun muassa MTV:llä esitetystä Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelmasta tuttu juontaja ja toimittaja Hanna Sumari on pitkän uransa aikana ehtinyt nähdä satoja suomalaisia koteja sekä mökkejä. 

Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarjan jaksot löydät MTV Katsomosta

Sumari kertoi Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa kohtaavansa edelleen suomalaisten mökeillä melkoisia yllätyksiä, sekä hyvässä että pahassa.

– Kyllä minä sanon, että siinä vaiheessa, kun saareen on roudattu muovipalmuja, niin mietin, että miksi? Mutta en tiedä, jokaisella on oma juttunsa, eikä se minua sillä lailla häiritse. Hyvän maun määritelmä on aika haastava, Sumari pohti.

Aitoja kasveja ja kukkia muovisten sijaan

Juontaja Teresa Meriläinen-Aho tiedusteli Sumarilta, menevätkö kaikki muovikukat ja -kasvit sisustustoimittajan mielestä "huonon maun kategoriaan". 

– Kyllä sen näkisin sillä lailla. Ihan sama, missä se mökki on, niin aina on jotain luonnonainesta, jota voit tuoda maljakoihin. Tuollaiset muovikasvit mökeillä kaiken kaikkiaan, kukat tai viherkasvit, ovat mielestäni vähän turhia. Jos on todella karu saari, niin kyllä siellä kaislaa kasvaa. 

Sumari peräänkuuluttaakin ennen kaikkea aitoutta. Sen lisäksi, että käytettävien materiaalien tulisi olla aitoja myös sisustuksesta tulisi näkyä aidosti oma maku. Sumarin mukaan ihmiset eivät tunnu aina tietävän itse, mistä pitävät. 

– Ja sitten jos tiedetään, niin ei kuitenkaan tohdita toteuttaa sitä omaa makua ja omaa rakkautta esineisiin. Joskus ehkä kannattaisi miettiä, että mistä minä oikeasti pidän, eikä katsoa vain Instagramia, Sumari summasi.

Hanna Sumarilla itsellään on tällä hetkellä peräti kaksi kesämökkiä käytössään. Miltä Sumarin omat kesämökit näyttävät? Katso jutun yllä olevalta videolta.

 

Lue myös:

    Uusimmat