Onko brittijulkkis Peaches Geldof jo liian laiha? Katso kuvat!

Brittiläinen seurapiirijulkkis, muusikko Bob Geldofin tytär Peaches Geldof on laihtunut viimeisen vuoden aikana hurjasti. Näyttääkö nuori tähti jo riutuneelta?

22-vuotias seurapiirijulkkis, juhlimista rakastava Peaches Geldof julkaisi Twitter-sivuillaan ottamiaan kuvia itsestään. Neitokainen näyttää kuvissa riutuneelta verrattuna aikaisempaan kurvikkaaseen ulkomuotoonsa. Muusikko Bob Geldofin tytär on laihtunut kymmenisen kiloa maaliskuusta, jolloin hän painoi vielä hieman yli 60 kiloa.

Nuori Peaches reagoi nopeasti median kommentteihin naisen kuihtuneesta ulkomuodosta kommentoimalla aloittaneensa terveellisen ruokavalion ja elämän tavattuaan poikaystävänsä, muusikko Thomas Cohenin.

"Niille, jotka pitävät minua liian laihana ja käskevät syömään jotain, voin vakuuttaa: olen ainoastaan lopettanut roskaruoan syömisen. Syön edelleen kuin hevonen!", tähti twiittasi aikaisemmin viikolla.

"Totta kai näytän laihemmallta, kun en enää istu syömässä pizzaa ja ranskalaisia. Niin keho vain toimii. Olet mitä syöt", hän jatkoi.

Laihdutusvinkkejä kysyville faneilleen hän paljasti salaisuutensa piilevän terveellisessä ruokavaliossa, suuressa määrässä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia ja leivän ja vehnätuotteiden välttämisessä.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Splash News, Getty Images

Lähteet: Splash News, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja