Onko äitinä olemistasi arvosteltu? Vastaa kyselyyn!

Erilaiset äidit -sarjan toisella tuotantokaudella tutustutaan kymmeneen äitiin, jotka kertovat oman perheensä tarinan. Tällä viikolla AVA kysyy, miten suomalaisnaisten äitinä olemista on arvosteltu. Vastaa kyselyyn!

Lapsen saaminen avaa naisen elämään kokonaan uuden ulottuvuuden. Vanhemmuuden tuoma vastuu luo usein paineita itsessään, mutta monella ulkopuolisellakin voi olla toisen äitiydestä mielipiteitä. Onko sinua äitinä arvosteltu? Kuka on arvostellut? Missä tilanteissa ja millaisista asioista arvostelua on esiintynyt? Miltä arvostelu on tuntunut? Miten olet siihen suhtautunut? Entä oletko itse arvostellut muiden äitiyttä?

Erilaiset äidit -sarjan yhdeksännessä jaksossa maanantaina 4.11. klo 21 tutustutaan Karppanen-Pihlajamaan perheeseen. Laura ja Mari odottavat kauan toivottua lastaan, joka sai alkunsa raskaissa hedelmöityshoidoissa. Yhteisen taipaleensa varrella Laura ja Mari ovat kohdanneet myös ennakkoluuloja siksi, että heidän perheessään on kaksi äitiä. Kerro AVAlle, millaisia kokemuksia sinulla on äitinä olemisen arvostelusta.

Muistathan perustella vastauksesi, sillä kokoamme parhaista vastauksista artikkelin.

Erilaiset äidit nähdään AVAlla maanantaisin klo 21.

Lue myös:

AVA

Kuva: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja