On aika heittää nörttijengille hyvästit – paljastuksia Rillit huurussa -sarjan viimeisestä kaudesta!

Hittikomedia Rillit huurussa aloittaa Subilla 12. ja viimeisen tuotantokautensa 10. syyskuuta.

Vuonna 2007 startannut Rillit huurussa aloittaa viimeisen tuotantokautensa Subilla tiistaina 10. syyskuuta. Sarjaa seurataan Subilla kolmena iltana viikossa: tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

11. kauden lopussa alussa vihityt Sheldon (roolistaan Emmy-palkinnon neljästi pokannut Jim Parsons) ja Amy (Mayim Bialik) totuttelevat uuteen elämänvaiheeseensa, eikä väärinymmärryksiltä sosiaalisesti kömpelön pariskunnan suhteessa vältytä.

Raj (Kunal Nayyar) on kaveriporukan viimeinen poikamies, mutta ei ehkä kauaa. Viimeisen kauden toisessa jaksossa Raj pyytää isäänsä auttamaan häntä naimisiin. Miten Raj'n avioliittounelmien käy, kun hän tapaa isänsä avittamana Anun (Rati Gupta)?

Tällä kaudella:

• Pennyn, Sheldonin ja Leonardin asuttaman talon iänikuisesti rikki oleva hissi korjataan viimein.

• Howardin ja Bernedetten lapset Halley (Sailah Nicol) ja Neil Michael (Nate Ash) näkyvyät ensimmäisen kerran. Halleyn äänenä on aiemmin kuultu Pamela Adlonia, joka tunnetaan myös Kukkulan kuningas -sarjan Bobby Hilllinä.

• Sarja rikkoo pitkäkestoisimman sitcomin ennätyksen: historiallinen jakso on kauden 21. jakso, järjestyksessään sarjan 276. Edellinen ennätyksenhaltija oli Cheers, jota esitettiin vuosina 1982–1993 yhteensä 275 jaksoa.

Penny (Kaley Cuoco) ja Leonard (Johnny Galecki) elävät vakiintuneen pariskunnan elämää. Yksi suuri kysymys kaksikon elämässä on vailla vastausta: haluavatko he perustaa perheen?

Howard (Simon Helberg) ja Bernadette (Melissa Rauch) saivat 11. kaudella toisen lapsensa ja jatkavat elämäänsä pikkulapsiperheessä. Oman lisänsä Howardin ja Bernadetten elämään tuo alivuokralaisena asuva sarjakuvakauppias Stuart (Kevin Sussman).

Sarjan on tuottanut Warner Bros. Television.

Rillit huurussa ti 10.9. klo 20.30 alkaen kolmena päivänä viikossa. Jaksot ovat katsottavissa myös mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat