Omituinen tapaus Kroatiassa: Keskeltä korpea löytyi ruhjeilla oleva nainen, joka ei muista kuka on – henkilöllisyyttä ei ole saatu selville

Kroatiasta on löydetty ruhjeita saanut nainen, jonka henkilöllisyyttä ei ole pystytty selvittämään. Nainen löytyi Solinen kylän läheltä keskeltä kallioista korpea, jota asuttavat lähinnä villieläimet. 

Omituisesta tapauksesta kertoo muun muassa The Guardian.

Naisen havaitsi sunnuntaina paikallinen kalastaja, joka hälytti paikalle poliisit.

Poliisin mukaan nainen puhuu täydellistä englantia. Hänellä ei ole mukanaan minkäänlaisia henkilöllisyyspapereita, eikä puhelinta. Hän on menettänyt muistinsa, eikä kykene kertomaan kuka on.

Poliisi arvioi naisen viettäneen alueella useita päiviä.

Paikallisten asukkaiden mukaan on todella erikoista, että nainen on ylipäätään selviytynyt hengissä.

– On erittäin omituista, että hän löytyi täältä. Tämä on hyvin vaikeakulkuinen alue – kivikkoinen lahti, jonka kivet ovat kirjaimellisesti veitsenteräviä. Ne leikkaisivat kengänkin puhki, kuvailee paikallinen asukas.

– Täällä ei ole mitään muuta elämää kuin villisikoja ja karhuja. Ei ruokaa, ei mitään. Tänne ei myöskään tavallinen ihminen voi päästä uimalla.

Solinen kylän asukkaiden mukaan nainen ei myöskään ole viettänyt aikaansa kylässä – pienen kylän asukkaat olisivat oitis huomanneet vieraat kasvot.

Kroatian poliisi on julkaissut kuvan naisesta. Kuva on nähtävillä alkuperäisessä artikkelissa ja alla olevassa Twitter -päivityksessä.

Nainen on noin kuusikymppinen ja hän on kauttaaltaan mustelmien ja ruhjeiden peitossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja