Kroatiasta löytyneen "mysteerinaisen" henkilöllisyys selvisi – vielä ei tiedetä, miten nainen päätyi veitsenteräville kallioille ja ruhjoutui

Kroatiasta löydettiin viikonloppuna ruhjeita saanut nainen, jonka henkilöllisyyttä ei pystytty selvittämään. The Guardian kertoo, että nainen on nyt tunnistettu.

Kerroimme aiemmin ettei naisella ollut mukanaan puhelinta, eikä minkäänlaisia henkilöllisyyspapereita, joista hänet olisi voitu tunnistaa.

Poliisin julkaisemat kuvat tuntemattomasta naisesta levisivät nopeasti mediassa ja naisen omaiset ovat nyt tunnistaneet naisen.

Hän on 57-vuotias slovakialainen korusuunnittelija, Daniela Adamcova, joka on suunnitellut koruja muun muassa Diana Rossille.

Nainen saa sairaalahoitoa ja sosiaalityöntekijöiden tukea

Adamcovaa hoidetaan parhaillaan Kroatiassa Rijekan sairaalassa. Hänen tilansa on vakaa. Adamcova tulee saamaan sosiaaliviranomaisilta apua sairaalasta päästyään.

Vielä ei tiedetä, miksi nainen kärsii muistinmenetyksestä tai miksi hän ylipäätään joutui kivikkoisille kallionkielekkeille, joilta hänet löydettiin ruhjeisena.

Paikalliset asukkaat kuvailivat kivikkoista lahdenpoukamaa hankalakulkuiseksi paikaksi, jonka "kivet ovat veitsenteräviä".

Adamcovan tiedetään lähteneen vuonna 1984 Yhdysvaltoihin opiskelemaan muotisuunnittelua. Hän on kertonut kotikaupunkinsa paikallislehdelle tavanneensa Santa Monicassa menestyneen elokuvatuottajan, jonka kanssa hän avioitui.

Pariskunta erosi vuonna 2000, ja Adamcova palasi Slovakiaan. Vuosina 2015–2018 hän työskenteli myös Irlannissa kodittomien parissa, kunnes palasi jälleen Slovakian Trenciniin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja