Omituinen asuntoilmoitus hämmästyttää – tarjolla alennusta ja "kotikylpylä"?

Jokakodissa 11 päivää ollut asuntoilmoitus on kerännyt runsaasti kävijöitä. Ilmoituksesta tekee mielenkiintoisen sen sisältämät lupaukset alennuksesta sekä persoonalliset kohdekuvat.

Asunnon ostamiseen liittyy lukuisia vaiheita ja maksuja, mutta tämän ilmoituksen jättäjä on ilmeisesti mitä yhteistyöhaluisin kauppakumppani. Ilmoituksessa nimittäin luvataan, että maksuaikaa järjestyy tarvittaessa kolmekin kuukautta, ja omistaja lupaa auttaa asunnosta kiinnostunutta asukasta myös asuntolainan hankkimisessa.

Hauska ilmoitus ei suinkaan tyssää tähän – seuraavaksi siinä luvataan kauppahinnan välittömästi maksavalle ostajalle myös varainsiirtoveron verran alennusta. Asunto on ilmoituksen mukaan mahdollista vaihtaa myös toiseen, Lahden keskustassa sijaitsevaan asuntoon.

Kaikista hämmentävin osa ilmoitusta lienevät kuitenkin "kotikylpylän" esittely. Kylpylää ei ole ilmeisesti vielä rakennettu asuntoon, mutta siitä on ilmoituksen mukaan olemassa suunnitelma rakennuslupineen. Tällä hetkellä huoneistosta löytyy ilmeisesti aivan tavallinen sauna:

– Kylpyhuonesauna (ovh 3550 €) kuituvaloilla. Jos ostaja ei sitä halua, niin se voidaan huomioida huoneiston hinnassa ja purkaa pois. Kylpyhuonesauna on toistaiseksi riittänyt minulle lenkkisaunaksi, myyjä kirjoittaa.

Asuntoilmoituksen yhteydessä olevassa kuvagalleriassa esitellään myös nykyisen omistajan hyväksi havaitsemia laitteita, kuten ilmastointilaite sekä moottoroidut sohvat – ja myyjä on muistanut myös lisätä kuvan itsestään.

Katso alkuperäinen ilmoitus kokonaisuudessaan Jokakodista, ja muista myös käydä tykkäämässä Jokakodin Facebook-sivuista!

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Asuntoilmoitus ja Colourbox

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat