Toimittaja Sonja Blåberg
Vieraana Antti Rintahuumo kertomassa  joulun viineistä. 
Resepti 0,5 litralle kastiketta; 
1 keskikokoinen sipuli 
1 Red Delicious -omena 
nokare voita 
2-3 rkl sinappia 
(mielellään siemenet mukana) 
4-6 rkl calvadosta 
(tai konjakkia) 
3 dl lihalientä 
(esim. fond -tiivisteestä) 
1 dl kuohu- tai vispikermaa
persiljaa mustapippuria, suolaa
1. Hienonna sipuli ja kuutio omena. 
2. Kuullota sipuleita nokareessa voita ja  lisää joukkoon omenakuutiot ja sinappi 
3. Lisää joukkoon calvados ja anna alkoholin kiehua pois. 
4. Kaada kuuma lihaliemi päälle, hauduta  hetken ajan ja lisää kerma. 
5. Suurusta tarvittaessa ohrakkaalla tai  maissijauholla. 
6. Mausta makusi mukaan ja anna kastikkeelle  lopussa väriä hienonnetulla persiljalla.