Mainos

Olutta litran jättitölkeissä!

Tammikuusta alkaen Karhu-olutta voi siemailla litran tölkeistä. Sinebrychoffin Karhumainen pakkaus on lajinsa ainoa Suomessa.

Karhu on aiemminkin tuonut ensimmäisenä uusia pakkauksia markkinoille. Tällainen oli esimerkiksi 0,568 litran pintti, joka lanseerattiin vuonna 2002 ja joka on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan. Sama linja jatkuu; vuorossa on pakkauskoko, jota ei aiemmin ole nähty kaupan hyllyllä Suomessa.

– Olemme huomanneet, että suomalaiset valitsevat mielellään erilaisia pakkauksia eri kulutustilanteisiin, markkinointipäällikkö Jori Manninen toteaa.

Kuten kaikki muutkin Karhu-pakkaukset, myös uusi litran Karhu-tölkki sisältää Keravalla valmistettua Karhu-olutta. Tölkitys tapahtuu Carlsbergin Saku-panimolla, joka on Sinebrychoffin sisarpanimo.

Uutuuspakkaus löytyy tammikuun alussa myymälöistä, huoltamoilta ja kioskeista sekä joistakin ravintoloista. Kierrätettävästä tölkistä maksetaan 15 sentin pantti.

– Uudessa tölkissä kulminoituu mielestämme mainiosti Karhun brändilupaus "Täyttä olutta". Litran Karhu kiinnostaa varmasti laajemminkin oluen ystäviä – ei pelkästään Karhun kuluttajia, Manninen ennustaa.

MTV3

Kuvat: Sinebrychoffin

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.