Olli Jokiselta voimakas purkaus ”surffailusta” – HIFK-pakin taklaus vei Jukurit-hyökkääjän sairaalaan

Jukureiden Ondrej Kovarcik naama edellä laitaan, Christian Kåsastul välttää ulosajon 1:45
Video: Jukureiden Ondrej Kovarcik naama edellä laitaan, Christian Kåsastul välttää ulosajon

Mikkelin Jukurit kärsi tiistain liigakierroksella selvänumeroisen tappion, kun IFK oli Helsingin vanhassa jäähallissa parempi lukemin 5–2. Jukureiden päävalmentaja Olli Jokinen oli raivoissaan siitä, miten osa Jukureiden pelaajista esiintyi Nordiksen valoissa.

Jukurit karkasi avauserässä jo 2–0-johtoon. HIFK heräsi kuitenkin erän loppuvaiheilla ja meni menojaan toisella periodilla.

– Meidän täytyy tuolla Jukuri-kopissa ymmärtää, että jos peli ei ole juuri sillä hetkellä maailman isoin asia, niin emme voita. Ei riitä, että viisi jätkää tulee vain paikalle ja on jo joululomalla. Se on häpäisy pelipaitaa kohtaan, että tullaan vain kellumaan ja surffailemaan. Osalta pelaajista ihan järkyttävää pelaamista. Olen erittäin pettynyt viimeisiin 45 minuuttiin, Jukureiden päävalmentaja Olli Jokinen laukoi lehdistötilaisuudessa.

VIDEO: Lehdistötilaisuus: HIFK - Jukurit

Jukurit koki ottelussa myös pahan menetyksen, kun tshekkiläishyökkääjä Ondrej Kovarcik jäi HIFK-puolustajan Christian Kåsastulin laitataklauksen alle. Kovarcik vietiin sairaalaan jatkotutkimuksiin.

Liigan tilannehuone tarkisti kyseisen taklauksen, eikä vienyt Kåsastulin temppua kurinpidon pöydälle.

Video Kåsastulin laitataklauksesta näkyy jutun yläreunan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat