Olisipa tämä nerokas idea tullut jäädäkseen! Koomikko rakensi salaa Ikeaan ”aseman parisuhteen pelastamiseen"

Koomikko Jeff Wysaski rakensi kalifornialaiseen Ikeaan "parisuhteen pelastusaseman".

Koomikko Jeff Wysaski teki sen, mistä moni pari vain haaveilee: hän ratkaisi Ikea-reissujen aiheuttamat riidat ja suhdeongelmat kertaheitolla.

Wysaski rakensi kalifornialaiseen Ikeaan "parisuhteen pelastusaseman", joka pelastaa parit eroon johtavilta riidoilta shoppailureissun aikana.

– Ikea on pahamaineisen stressaava paikka pariskuntien shoppailuille. Tämä oli hauska projekti, jossa yritin ottaa tämän faktan puheeksi, koomikko kertoi BuzzFeed-sivustolle.

Parisuhteen pelastusasemalta löytyy...

Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

  • Pieni leluhevonen, jonka vieressä kyltti kehottaa: "Huutakaa tälle pienelle hevoselle sen sijaan, että huutaisitte toisillenne. Anna mennä, anna kaiken tulla ulos".
  • Kuva söpöstä koiranpennusta sekä kyltti, joka toteaa: "Tässä on kuva koirasta kupissa. Anna katseesi levätä siinä ja muista, että maailmassa on iloa".
  • Hupaisa maitotölkkiä muistuttava hattu, jonka kyltti kehottaa: "Laittakaa nämä tyhmät maitohatut päähinne. Kukaan ei voi riidellä, jos päässä on tällainen tyhmä maitohattu".

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

  • Purkki, jossa on Frozen – huurteinen seikkailu -elokuvasta tutun Elsan kuva sekä lappu, joka neuvoo: "Kirjoita ylös, miksi olet hermostunut, ja anna lappu Elsalle, jotta hän voi sanoa sille 'TAAKSE JÄÄ!'"
  • Purkillinen saippuakupla-ainetta ja kyltti: "Puhalla vihasi kupliin ja katso, miten se hitaasti leijuu pois. Adios, vihaiset ajatukset."

Wysaskilla ei suinkaan ollut lupaa rakentaa suhdeasemaansa. Mies teki sen ilman lupaa.

– Ette uskoisi, miten helppoa näitä juttuja on tehdä jäämättä kiinni – kaikki ovat niin eksyksissä omissa maailmoissaan.

Lähde: Buzzfeed.com

***


Lue myös:

    Uusimmat