Olga Temosen rakentama piparkakkujuna hurmasi somekansan – vaati viikon työn

Tarja ja Hannu rakensivat lapsenlapsille piparkakkutalon, joka saa leuat loksahtamaan – kasaamiseen kului päiviä:"Sai tytöiltä riemukkaan vastaanoton" 0:45
Tarja ja Hannu rakensivat lapsenlapsille piparkakkutalon, joka saa leuat loksahtamaan – kasaamiseen kului päiviä: "Sai tytöiltä riemukkaan vastaanoton"

Olga Temosen kädenjälki on kerännyt kehuja sosiaalisessa mediassa. 

Näyttelijä Olga Temonen ei tänä jouluna tyytynyt perinteiseen piparkakkutaloon, vaan loihti piparkakkujunan, jonka yksityiskohdat saavat haukkomaan henkeä. Temonen julkaisi taideteoksesta kuvan Instagram-tililleen.

Hän kertoo kuvansa yhteydessä, että kesti viikon miettiä, minkälaisen piparkakkurakennelman hän tänä vuonna tekee, sillä kaikki ideat oli jo viime vuosina käytetty. 

– Sit melkeen toinen viikko meni näitä tehdessä. Nyt sit täällä lyödään vetoa että montako päivää tää juna saa puksuttaa pianon päällä ennen kun Tippa-koira syö sen, Temonen kirjoittaa. 

Temonen on loihtinut makeisista ja piparkakusta junaveturin, reen sekä kaksi vaunua. Piparkakkujuna on vaatinut todellista tarkkuutta. Ikkunoiksi on laitettu liivatelehtiliuskat ja veturin sisälle on asennettu jouluvalot, jotka heijastuvat kauniisti ikkunoista. 

Temosen seuraajat ovat häkelyneitä hänen taidoistaan. 

– IHANA! Radiojuontaja Minna Kuukka kirjoittaa. 

– Ei herranjestas mä en ymmärrä ihmisiä, jotka saa aikaan näitä piparkakkutaloja tai junia, seuraaja äimistelee. 

– No huh. Olis voittanut Suomen parhaan piparileivonnaiskisan selvästi, kommenteissa lukee. 

Lue myös:

    Uusimmat