Mainos

Oletko nähnyt kuvan henkilöitä? Seurueen ravintolailta karkasi käsistä – törkeä ryöstö Helsingissä

Helsingissä Kannelmäessä on tapahtunut välikohtaus, jota poliisi tutkii törkeänä ryöstönä ja pahoinpitelynä. 

Välikohtaus sattui osoitteessa Vanhaistentie 3 jo maanantaina 28. marraskuuta kello 23.20, mutta poliisi etsii tekijöitä yhä ja jakoi tilanteesta kuvan myöhään illalla Facebookissa.

Poliisin mukaan kahden miehen ja yhden naisen seurueella oli tullut riitaa ensin ravintolan omistajan kanssa ja sen jälkeen omistajaa puolustamaan ryhtyneiden muiden asiakkaiden kanssa. Seurueen miehet olivat käyttäytyneet aggressiivisesti ja kaataneet muun muassa pöytiä ja vetäneet pöytiä pöydillä olleita juomia lattialle.

Lisäksi miehet olivat lyöneet nyrkillä joitakin ravintolan asiakkaita. Seurueeseen kuulunut nainenkin oli käynyt poliisin mukaan kiinni muihin asiakkaisiin.

Lopulta toinen riehuvista miehistä oli ottanut esille teräaseen ja uhkaillut sillä muita asiakkaita ja ravintolan omistajaa. Samalla miehet olivat ottaneet mukaansa alkoholia sisältäviä pulloja ja poistuneet naisen kanssa ravintolasta.

Teräaseella riehumisesta ei syntynyt poliisin mukaan kenellekään fyysisiä vammoja ja nyrkeillä pahoinpitelyistäkin vain lieviä vammoja. 

Poliisi pyytää vihjeitä epäiltyjen henkilöllisyyden selvittämiseksi sähköpostilla osoitteeseen ryosto.helsinki(at)poliisi.fi.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.