Oletko maa, ilma, tuli vai vesi? Lue, mitä horoskooppisi elementti sinusta paljastaa

Onko horoskooppimerkkisi elementti maa, vesi, tuli vai ilma? Cosmopolitan-lehti listasi ominaisuudet, jotka eri elementteihin kuuluvat. Tunnistatko itsesi?

Maamerkki: Kauris, Neitsyt, Härkä

Ominaisuuksia: Käytännöllisyys, tieteellisyys, rehellisyys

Maamerkki kysyy uuden asian kohdatessaan ensin ”toimiiko se, mitä se tekee” ja toimii vasta sitten. Hän on ennen kaikkea tekijä, realisti ja käytännönläheinen ihminen, jota ilman maailma olisi paljon tylsempi paikka. Hän tekee kaikesta ympärillään pikkuisen parempaa!

Ilmamerkki: Kaksoset, Vaaka, Vesimies

Ominaisuuksia: Järkevyys, keskittyneisyys, älyllisyys

Ilmamerkki kysyy uuden asian kohdatessaan ”onko tämä järkevää?”. Hän antaa usein järkensä johtaa; tunteet ja henki seuraavat perässä. Hän nautti aivoja ja päättelykykyä vaativista töistä. Kaikki eivät aina pidä ilmamerkin tyypistä, mutta tarvitsevat häntä ja hänen neuvojaan silti!

Tulimerkki: Leijona, Oinas, Jousimies

Ominaisuuksia: Henkisyys, idealismi, kunnianhimo

Uuden asian kohdatessaan tulimerkki kysyy itseltään ”onko tämä oikein, parantaako tämä maailmaa?” Tulimerkki nauttii muiden ihailusta ja saattaa unohtua paistattelemaan siinä niin, että unohtaa, mitä oli tekemässä. Muut kaipaavat tulimerkkiä lähelleen, koska hänellä on upeita ideoita ja unelmia, joilla on valta muuttaa maailmaa.

Vesimerkki: Rapu, Kalat, Skorpioni

Ominaisuuksia: Tunteikkuus, romanttisuus, itsepäisyys

Minkä tahansa asian kohdatessaan vesimerkki pohtii mieluiten vastausta kysymykseen ”miltä se tuntuu?” Hän antaa tunteiden ottaa vallan ajatuksilta ja tunnusteleekin tiensä läpi elämän. Vesimerkki on taipuvainen hermostuneisuuteen ja saattaa kokea joko hurjia tunneryöppyjä tai tunteiden katoa. Hän rakastaa ja vihaa koko sydämellään ja muistuttaa muille, miten tärkeää taito kiltteys on.

***

Katsomo-video ei ole saatavilla


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja