Oinaan kesähoroskooppi 2018

Tänä kesänä sinä tiedät tarkkaan, mitä parisuhteeltasi haluat. Et voi kuitenkaan yksipuolisesti sanella ehtoja teidän suhteellenne. Parisuhteessa on aina kaksi osapuolta – toivottavasti ei sen enempää –, ja heillä molemmilla on suhteelle omat odotuksensa. Lisäksi tilanteet ja ihmiset muuttuvat, ja suhteen on muututtava siinä mukana.

Kaipaat jännitystä

Kesän alussa huomiosi suuntautuu ennen kaikkea kotiin ja perheeseen. Sydämesi on täynnä rakkautta ja lämpimiä tunteita läheisiäsi kohtaan.

Oinaan juhannustaika

Jos imuroit juhannusyönä asuntosi lattiat, voi ovikello soida ja ovella seistä tuleva puolisosi.

Alat kuitenkin kaivata myös vauhtia ja jännitystä, ja niitä tulet myös saamaan kesän edetessä. Sinua kiehtovat julkisuuden henkilöt ja heidän elämäntyylinsä. Niinpä yritätkin löytää tiesi sellaisiin menopaikkoihin, joissa todennäköisimmin voit heihin törmätä. Välillä sinä onnistutkin näkemään julkimoita ainakin vilaukselta. Tyydyt kuitenkin enimmäkseen tarkkailemaan sivusta, vaikka haluaisitkin niin kovasti mennä juttusille. Rohkaise mielesi, ihmisiä hekin vain ovat.

Jos joudut olemaan kesällä töissä, sinusta voi tuntua, että kaikki työt ovat kaatumassa sinun niskaasi. Eikä sinun tunteesi ole ollenkaan väärä. Tunnetkin oikeutetusti pienoista katkeruutta niitä kohtaan, jotka ovat lomalla ja joiden tehtävät sinä joudut omien töidesi ohella hoitamaan. Sinunkin vuorosi paistatella auringossa kuitenkin vielä tulee.

Heinäkuussa ihastuminen mahdollista

Heinäkuu on erityisesti sinkkuoinaille hauskaa aikaa. Ihastusta on ilmassa, mutta samalla mielessäsi velloo myös pieni epävarmuus ja epätietoisuus siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mitään kestävää ei välttämättä olekaan syntymässä, mutta hauskoja hetkiä on luvassa sitäkin enemmän. Nauti niistä täysin rinnoin.

Kunnosta huolehtiminen on voinut jäädä sinulta kesällä hauskanpidon takia syrjään. Syksyn lähestyessä tunnet siitä pienoista syyllisyyttä ja niinpä ryhdytkin elokuussa toimenpiteisiin kuntosi parantamiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja