Oho: Sadat puolialastomat juhlijat kokoontuivat Venäjällä rinteeseen – katso villi video

1:27
Mitä ihmettä? Venäjällä sadat juhlijat kokoontuivat puolialasti rinteeseen – katso video riehakkaista laskettelufestivaaleista.

Koronaturvallisuudesta ja etäisyyksien pitämisestä ei ollut tietoakaan, kun sadat ihmiset ilakoivat hiljattain Venäjän Krasnaja Poljanassa puolialasti rinteessä.

Kyse oli vuosittaisesta Boogel Woogel -festivaalista, jossa ihmiset laskevat rinnettä alas uimapuvuissa. Vaikka lämpötila oli nollan asteen tuntumassa, se ei estänyt osallistujia ottamasta iloa irti vähissä vaatteissa.

Sotshin lähellä Krasnaja Poljanassa järjestettävään tapahtumaan oli reilu viikko sitten matkustanut ihmisiä eri puolilta Venäjää. 

Laskettelufestivaali peruttiin viime vuonna koronaviruspandemian myötä, ja järjestäjien mukaan heillä oli rajoitusten myötä vain vähän aikaa valmistautua tämänvuotiseen tapahtumaan. Videosta voi päätellä, että turvaväleistä huolehtiminen ei ollut kovin korkealla prioriteettilistalla.

Katso ylälaidan videolta, miten osallistujat pitivät rinteessä hauskaa vähine kuteineen ja mikä hyinen osuus odotti rinteen päässä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja