"Oho! H sai juuri viestin veljeltään" – dokumentissa kurkistetaan prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Oprah-haastettelun jälkipyykkiin

Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin – tämä oli sen suurin paljastus 4:13
Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin viime viikolla – tämä oli niiden suurin paljastus

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin dokumentissa käsitellään kaksikon Oprahille antaman haastattelun jälkitunnelmia.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin elämästä kertovasta Harry & Meghan -dokumenttisarjasta julkaistiin torstaina 15. joulukuuta uusia jaksoja. Sarjan kuudennessa jaksossa sukelletaan Harryn ja Meghanin Oprah Winfreylle antaman kohuhaastattelun jälkipyykkiin ja esitetään vain päiviä haastattelun julkaisemisen jälkeen kuvattua videomateriaalia.

Harry ja Meghan esittivät vuoden 2021 maaliskuussa julkaistussa haastattelussa kovia väitteitä brittihovista. He syyttivät hovia muun muassa rasismista ja väittivät kuninkaallisen perheen torjuneen Meghanin pyynnön saada ammattiapua mielenterveysongelmiinsa.

Dokumenttijaksossa Harryn puhelimeen kilahtaa viesti hänen veljeltään prinssi Williamilta. Harry näyttää Meghanille puhelintaan kohuhaastattelun julkaisemisen jälkeen kuvatussa pätkässä. 

– Oho! H sai juuri viestin veljeltään, Meghan sanoo puhelimen näyttöön katsottuaan.

– Toivon että tietäisin, mitä tehdä, Harry sanoo ja nostaa kätensä niskansa taakse samalla, kun Meghan menee halaamaan tätä.

Meghan puolestaan kertoo jaksossa pop-ikoni Beyoncén lähestyneen häntä viestitse haastattelun julkaisemisen jälkeen.

– Beyoncé laittoi viestiä. Kyseli vain kuulumisia. En vieläkään voi uskoa, että hän tietää kuka olen, Meghan iloitsee Harrylle kaksikon istuessa vierekkäin.

– Hän sanoo, että toivoo minun tuntevan oloni turvalliseksi. Hän ihailee ja kunnioittaa rohkeuttani ja haavoittuvuuttani ja uskoo, että tehtäväni on parantaa sukupolvien mittaisia haavoja, herttuatar jatkaa pop-tähden viestin sisältöön viitaten.

Lähteet: Daily Mail, Harry & Meghan -dokumentti

Lue myös:

    Uusimmat