Ohhoh! SM-liigaseura SaiPa rajuissa vaikeuksissa – pitkä tappioputki alla ja omissa on soinut oikein urakalla

Jääkiekon SM-liigassa SaiPa yrittää kääntää kurssiaan keskiviikon kotiottelussa HPK:ta vastaan. SaiPan kannalta HPK-kamppailu alkoi enemmän kuin vaikeasti: vieraat kun karkasivat vajaassa seitsemässä minuutissa jo kahden maalin karkumatkalle. Ensin osui Petteri Nurmi ja sitten Joel Janatuinen. Eikä siinä vielä kaikki.

Nurmi, 0–1:

Janatuinen, 0–2:

Lisää tuli erän loppuvaiheilla, kun ex-SaiPa-pelaaja Matti Järvinen päätti HPK:n näyttävän kuvion. Taululle lukemiksi 0–3.

Järvisen osuma näkyy videona jutun yläreunasta.

SaiPa on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Se löytyy sarjan hänniltä sijalta 15.

HPK on yhtä pykälää ylempänä (14:s). Kolmen pisteen voitolla HPK voi nousta jopa sijalle 11. asti.