Ohhoh! Nuorten MM-kisojen isointa mestarisuosikkia viedään – rumat lukemat taululla

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa viritellään uutta yllätystulosta, kun kisojen isoin mestarisuosikki Kanada on helisemässä.

B-lohkon ottelussa Venäjä karkasi Kanadaa vastaan jo 6-0-johtoon toisen erän lopulla. Asialla oli Grigori Denisenko.

Yllätys lähti rakentumaan jo avauserässä, kun Venäjä heilutti maaliverkkoja kolmeen eri otteeseen. Kanada ei saanut juonenpäästä kiinni myöskään toisessa erässä.

Päivän ensimmäinen yllätystulos nähtiin samaisessa B-lohkossa, kun Saksa kaatoi isäntämaa Tshekin lukemin 4-3.

A-lohkon puolella Suomi vietti puolestaan murskajaisia iltapäivällä Slovakiaa vastaan. Nuoret Leijonat olivat parempia peräti lukemin 8-1.

Lohkon iltaottelussa Ruotsi johtaa Sveitsiä toisen erän lopulla lukemin 5-0.