Nyt tuli tärkeään paikkaan! Leijonat yllätti USA-vahdin erän viimeisellä minuutilla

Harri Pesonen iski Leijonille huipputärkeän kavennusmaalin avauserän viimeisellä minuutilla jääkiekon MM-kisojen ottelussa USA:ta vastaan.

Pesonen kavensi tilanteeksi 1-2 ajassa 19.05 napakalla laukauksella melko pienestä kulmasta. USA:n vahti Cory Schneider ei ollut tilanteessa täysin hereillä, sillä kiekko lipsahti helpohkosti maaliin.

– Yritin laukoa etuyläkulmaan, mutta jäi hieman matalaksi. Sieltä kainalosta livahti sisään, Pesonen kommentoi erätauolla C Morelle.

Syöttöpisteet merkittiin Sakari Manniselle ja Miika Koivistolle

Tätä ennen Brady Skjei ja Johnny Gaudreau olivat vieneet tähtilippupaidat 2-0-johtoon reilussa kymmenessä minuutissa.

Ottelu alkoi klo 17.15 ja on ensimmäisellä erätauolla 2-1 USA:lle.

Ottelua voi seurata C More Sport 1:llä, MTV3:lla tai cmore.fi -suoratoistopalvelussa!