Nyt se on virallista: Arnold Schwarzeneggerin ja Maria Shriverin avioero astui voimaan kymmenvuotisen prosessin jälkeen

Arnold Schwarzeneggerin ja tämän ex-vaimo Maria Shriverin avioeroprosessi on vihdoin tullut päätökseensä.

Näyttelijä ja Kalifornian entisen kuvernööririn Arnold Schwarzeneggerin, 74, ja hänen entisen puolisonsa Maria Shriverin avioero on tullut viimeinkin päätökseensä, kertoo TMZ. Entinen aviopari erosi yli kymmenen vuotta sitten, mutta avioeroprosessi on kestänyt varsin pitkään.

Lähteiden mukaan ex-pari pääsi sopuun 400 miljoonan dollarin eli noin 353 miljoonan euron suuruisesta avioerosopimuksesta, joka laahasi pitkään "motivaation puutteen takia".

Suurin osa omaisuutta koskevista tiedoista on TMZ:n mukaan salaisia, mutta lähteet arvioivat, että ex-aviopari tulee jakamaan noin 400 miljoonan dollarin omaisuutensa puoliksi. 

Yksityinen tuomari oli sovitellut ja allekirjoittanut avioeron jo aikaisemmin tässä kuussa, mutta istuvan tuomarin oli lähteiden mukaan kirjattava se oikeusjärjestelmään. Avioerosta tuli virallinen tiistaina 28. joulukuuta.

Sen lisäksi, ettei ex-parilla ollut mielenkiintoa viimeistellä avioeroaan, hidasti prosessia myös monimutkainen kiinteistöjen jakamissopimus. Siihen kuuluivat muun muassa Brentwoodin kartano, Idahon loma-asunto ja useita sijoituskiinteistöjä.

Shriver haki avioeroa 1. heinäkuuta 2011 saatuaan tietää, että Schwarzenegger olikin parin taloudenhoitajan Mildred Patricia Baenan lapsen isä.

 Schwarzeneggerillä ja Shriverillä ei ollut avioehtoa. He avioituivat vuonna 1986, ja heillä on neljä yhteistä lasta, Katherine, 32, Christina, 30, Patrick, 28, ja Christopher, 24.

Lähteet: DailyMail, TMZ, Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja