Nyt roihahti! SM-liigan kärkiottelussa raju kahina – kohupelaaja ja tähdet riehuivat

Jääkiekon SM-liigan kärkiottelu käydään keskiviikkona Kouvolassa. Kotijoukkue KooKoon ja vierasjoukkue Lukon välillä nähtiin kova yhteenotto erän loppuvaiheilla.

Tunteet kävivät kuumina, kun KooKoo painoi hyökkäystä kohti Lukon maalia.

Kahina yltyi, kun Lukon puolustaja Ville Heinola ja kultakypärä Justin Danforth alkoivat murjoa KooKoon ykkösketjun hyökkääjää Vilmos Galloa.

Mukaan liittyivät muun muassa KooKoon tähtihyökkääjä Juha-Pekka Haataja ja talvella otsikoissa pyörinyt kohupelaaja Martin Berger.

Mylläkässä Bergerin hanskat tippuivat jäähän.

Lukko pääsi rähinän jäljiltä ylivoimalle, sillä KooKolle tuomittiin ylimääräinen kahden minuutin joukkuerangaistus.

Avauserän jälkeen KooKoo johti taistoa lukemin 2-0. Maaleista vastasivat ruotsalaishyökkääjä Erik Karlsson ja jenkkilaituri Trevor Mingoia.