Nyt on hulvatonta! Suomalaistuomari hassutteli pelaajien kanssa jääkiekon MM-kisoissa: "Tykkään nimestäsi"

Iso-Britannia ja Kanada iskivät yhteen jääkiekon MM-kilpailujen sunnuntain iltaottelussa. Kanada vei ottelun nimiinsä selvin lukemin 8-0, mutta tämä ei vaikuttanut ottelun tuomareiden ja brittipelaajien hauskanpitoon.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Jatkuuko Kaapo Kakko -show?
Yhdysvallat-Suomi 13.5. klo 17.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!​​​​​​​

Peliä tuomitsivat Suomen Aleksi Rantala ja Yhdysvaltojen Jeremy Tufts.  Suomalainen kävi ottelun alkupuolella kehumassa brittien Ben Laken taklausta.

 – Lake, Lake, hyvä taklaus! Älä kuitenkaan tee sitä enempää myöhässä. Se oli todella hyvä taklaus, mutta älä tee sitä enää myöhemmin, Rantala sanoi. 

Myöhemmin ottelun toisessa erässä Rantala keskusteli kahden minuutin jäähyn laitataklauksesta saaneen Robert Lachowiczin kanssa. Britti totesi Tuftsille, että hän meni nurin helposti. 

– Mielestäni olet oikeassa ja se tuntui sinulta varmastikin siltä. Syynä jäähyyn oli kuitenki se, että hän oli haavoittuvaisessa asennossa, Tufts kertoi. 

– Mutta nyt sinulla on energiatasot kohdillaan, kun pääset takaisin jäälle, Rantala totesi. 

Rantala kävi myös toivottamassa tervetulleeksi Iso-Britannian kakkosvahdin mukaan MM-karkeloihin.

– Tervetuloa! Ensimmäinen asia, tykkään nimestäsi, eikä numerokaan ole mikään huono. Jatka vain kiekkojen koppaamista, okei? Hyvää duunia ja tsemppiä! Rantala sanoi brittivahti Jackson Whistlelle, joka tuli vaihdosta sisään kolmannessa erässä.

Kanada pelaa seuraavaksi maanantai-illan ottelussa Slovakiaa vastaan. Iso-Britannia jatkaa turnaustaan tiistaina, kun se kohtaa Tanskan.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi 

Lue myös:

    Uusimmat