Nyt meni oudoksi: TPS naureskeli somessa Lukon nuorten Suomen mestaruudelle – viestintäpomolta yllättävä selitys

TPS on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa kummastusta reagoimalla nauravilla emojeilla Rauman Lukon jääkiekon alle 20-vuotiaiden Suomen mestaruutta koskeviin julkaisuihin. HC TPS:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Eero Tuominen tarjoaa tapahtuneelle yllättävät perustelut.

TPS voitti alle 20-vuotiaissa runkosarjan, mutta sen kausi päättyi välierien alla kesken Lounais-Suomen aluehallintoviraston (AVI) päätöksen myötä. AVI määräsi Varsinais-Suomen liikuntatilat suljettavaksi. Päätös ei koskenut ammattilaisurheilua, mutta se päätti TPS:n U20-joukkueen pelit.

TPS:n oli määrä kohdata välierissä Tappara, mutta kun turkulaisseura ei saanut jatkaa pelaamista, nähtiin muutoksia. Jääkiekkoliiton aiemmin tekemän päätöksen mukaan tilanteessa, jossa yksi joukkue ei voinut jatkaa pelaamista ja jäljelle jäi kolme joukkuetta, runkosarjassa parhaiten sijoittunut eteni välierävaiheesta suoraan loppuotteluihin.

Kyseinen joukkue oli tässä tilanteessa runkosarjan kakkonen Kärpät. Tappara ja Lukko iskivät sen sijaan yhteen välierissä, ja lopulta Lukko eteni finaaleihin Kärppiä vastaan.

Lukko päihitti Kärpät loppuottelusarjassa voitoin 2–1 ja juhli perjantaina alle 20-vuotiaiden Suomen mestaruutta. 

HC TPS on sittemmin hämmentänyt pakkaa sosiaalisessa mediassa. Se reagoi Twitterissä kolmella vedet silmissä nauravalla emojilla viestiketjuun, joka koski Lukon mestaruutta ja mestaruusjoukkuetta.

Instagramissa TPS reagoi yhdellä vedet silmissä nauravalla emojilla Leijonien julkaisuun, jossa oli Lukon mestaruusiloa ja tietoa perjantaisista kultajuhlista.

HC TPS:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Eero Tuominen, sosiaalisessa mediassa ovat herättäneet kummastusta TPS:n reaktiot julkaisuihin, jotka ovat koskeneet Lukon U20-mestaruutta. Mitä TPS:n reaktioissa nauravien emojien kera on taustalla?

– Siinä on taustalla Rauman Lukon A-junioreiden mestaruusjuhla, jonka he ovat pelaamalla saavuttaneet. Ei siinä sen kummoisemmasta ole kyse.

Se on herättänyt TPS:n riveissä hupia?

– Iloinen asiahan mestaruus aina on, niin silloin siihen voi ilolla myös reagoida.

Onko tässä mitään tekemistä AVIn päätöksellä, jonka myötä TPS:n kausi päättyi ennenaikaisesti?

– Ei ole mitään tekemistä. Urheiluun kuuluvat ilot ja surut, itkut ja naurut. Niillä päätöksillä, joita on aikaisemmin tehty, ei ole mitään tekemistä minkään kanssa. Ne pelaavat, ketkä pelaavat, ja ne voittavat, ketkä voittavat. Niin se on vähän joka vuoden tarina aina.

– Rauman Lukko on meille rakas kilpakumppani. Hattua heille hyvin tehdystä työstä, Tuominen sanoo.

Miesten SM-liigassa Lukko on varmistanut runkosarjan voiton ja TPS runkosarjan kolmossijan.

3:24
Videolla Eero Tuomisen perjantaina juontama SM-liigan TPS–Ässät-ottelun jälkeinen lehdistötilaisuus.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja