Nyrkkeilijä näytti yleisölle rintansa – suosio räjähti

Tai Emery juhli voittoa ensimmäisessä paljain nyrkein käydyssä nyrkkeilyottelussaan riehakkaasti: näyttämällä yleisölle rinnat. Sen jälkeen hänen OnlyFans-tilinsä suosio on kasvanut räjähdysmäisesti.

Amerikkalaista jalkapalloa aiemmin pelannut Tai Emery debytoi viime viikonloppuna Bare Knuckle Fighting Championshipissa (BKFC), jossa ottelut käydään paljain nyrkein. 35-vuotiaan australialaisen debyytti oli sähäkkä, sillä Rung-Arun Khunchai taipui hänen iskuistaan teknisellä tyrmäyksellä jo ensimmäisessä erässä.

Emery jatkoi räiskyvästi myös Thaimaan Bangkokissa käydyn taiston tauottua. Hän nousi seisomaan köysille, nosti paitansa ja näytti yleisölle rintansa. BKFC on jakanut tempauksesta sosiaalisessa mediassa videon.

Emery sanoi Talksportille tempun syntyneen hetken mielijohteesta, mutta lisäsi, että hän tykkää ravistella ihmisiä.

– Juhlinnoistani puheen ollen, niin kauan kuin tyrmään tyttöjä samalla teknisellä tyylillä, tulen tekemään mitä ikinä haluan. Mitä ikinä haluan! Emery täräytti.

Emery lupaa lisää vastaavia tuuletuksia

Emery on esiintynyt mallin töissä nuoresta lähtien, ja hänellä on myös OnlyFans-tili. Hän kertoo TMZ:lle, että tilin suosio on noussut uusiin lukemiin viime viikonlopun jälkeen.

Emeryllä oli aiemmin hänen mukaansa 40 tilaajaa, mutta määrä on pompannut lyhyessä ajassa noin 2 500:aan. Aiemmin hän tienasi OnlyFansilla 400 dollaria kuussa, mutta nyt OnlyFansilla tulee tiliä noin 25 000 dollaria kuussa.

Eivätkä BKFC:n pamput ole Emeryn mukaan suhtautuneet hänen epäortodoksiseen juhlintaansa tuomitsevasti.

– Minun on sallittu täysin jatkaa omana itsenäni, ja niin aion tehdä.

Emery myös pohdiskeli, että tuuletuksesta voi tulla hänen taravaramerkkinsä, joka houkuttelee yleisöä seuraamaan hänen tulevia otteluitaan.

0:48
Katso myös: katsojat protestoivat huhtikuussa skandaalinyrkkeilijä Tom Schwarzin paluuta rinnat paljaina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja