"Blondi pommittaja" löi lusikkansa soppaan, kun Daniella, 22, paljasteli kehässä

Nyrkkeilijä Ebanie "Blondi pommittaja" Bridges ruoti räväkästi Daniella Hemsleyn rinnat paljaana pomppimista kehässä.

Hemsley pahoitteli tempaustaan ja väitti tunteiden ottaneen hänestä vallan. Temppuun on kuitenkin toisenkinlainen tulkintakulma, jota pui kursailemattomaan tapaansa australialaisnyrkkeilijä, IBF-liiton kääpiösarjan maailmanmestari Ebanie Bridges.

"Blondi pommittaja" on poseerannut punnitustilaisuuksissa katseita kääntävästi niukoissa alusvaatteissa. Niin ikään OnlyFans-tilin omistava australialainen teki kuitenkin Hemsleyn kehäpaljastelun jälkeen linjansa selväksi.

– Uskon, että kaikki te, jotka valitatte, että näytän tissejäni, näitte, miltä tissien näyttäminen tosiasiassa näyttää. Se on jotain, mitä en koskaan tekisi, Bridges kirjoitti Twitterissä.

36-vuotias kohuiskijä korosti, että punnitustilaisuuksissa alusvaatteisillaan esiintymisessä ja "tissien näyttämisessä tv:ssä" on vissi ero.

– Ymmärrän, miksi hän on tehnyt sen. Hän on "vaikuttaja", missä on täysin kyse näkyvyydestä. Hän tietää, että se räjäyttäisi internetin, saisi näkyvyyttä ja kaikki puhuisivat siitä.

– Hän on onnistunut siinä. Se on vaikuttajanyrkkeilyä, jossa tavoitteena on räjäyttää internet. 

Bridges kehotti vielä ihmisiä olemaan pyytämättä häntä näyttämään rintojaan, koska hän ei sitä tekisi.

– Minun ei tarvitse räjäyttää internetiä. Teen sen vaatteet päällä.

"Lisää näkyvyyttä, seuraajia ja rahaa"

Bridges luonnehti Hemsleyn rintoja "isoiksi" ja laajensi ison kuvan puintiaan erillisessä viestissä.

– Hänellä oli mahtavat tissit, ja jokaiselle, joka miettii, miten se on huono asia naisten nyrkkeilylle – ensinnäkin se on vaikuttajanyrkkeilyä ja toisekseen, se ei todellakaan vaikuta siihen, ollaan rehellisiä.

– Kaikki, mitä se tekee, on lisää näkyvyyttä, seuraajia ja rahaa tuolle vaikuttajalle.

Lue myös:

    Uusimmat