NYC:n täydelliset naiset -tähti Ramona Singer on todellinen monitoiminainen, lue

NYC:n täydelliset naiset -realitysarjan Ramona Singer ei ole tyytynyt pelkästään tosi-tv-tähden uraan, vaan on myös piinkova bisnesnainen: hän on valloittanut television lisäksi myös muun muassa kauneus- ja asustemaailman

NYC:n täydelliset naiset -sarjasta tutun Ramona Singerin, 54, elämä ei ole pelkästään seurapiireissä liitelyä. Tosi-tv-tähti on näet myös bisnesmaailman ammattilainen. Hän tiesi jo pienestä pitäen, että haluaa joskus saada uran, jossa yhdistyvät muoti ja bisnes.

Singerillä on oma RMS Fashions -niminen yritys, joka ostaa eri vaateyhtiöiden ylijäämävarastoja ja myy niitä eteenpäin. Lisäksi hän on tullut tutuksi myös korusuunnittelijana: hänen bisneksiinsä kuuluvat True Faith Jewelry, Ramona Singer Collections on Amazon sekä Ramona Singer Jewelry for HSN.

Kauneusmaailmakaan ei ole monitoiminaiselle vieras, sillä hänellä on oma Tru Renewal -ihonhoitosarja. Singer on kertonut, että koska hän ei etsinnöistä huolimatta onnistunut löytämään tehokkaita ihonhoitotuotteita, päätti hän itse kehitellä toimivan setin.

– Käytin tuotteita kuuden viikon ajan ja kaikki ystäväni huomasivat eron ulkonäössäni. Ihoni näyttää ja tuntuu terveemmältä ja on paljon eloisampi ja hehkuvampi! Singer on ylistänyt.

NYC:n täydelliset naiset 21.1.2011 kello 21 alkaen, pikauusinta keskiviikkoisin noin kello 23.15.

(MTV3)

Lähde: http://www.ramonasinger.com/

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja