Nuorten Leijonien MM-kulta innoitti Jokereiden pelaajat vedonlyöntiin – jenkkivahdin lompakko keveni, tähtihyökkääjällä vielä karumpi kohtalo

Jokereiden suomalaispelaajat ja jenkkivahvistukset Ryan Zapolski ja Brian O’Neill intoutuivat lyömään vetoa Suomen ja USA:n alle 20-vuotiaiden MM-finaalista.

Nuoret Leijonat nappasi maailmanmestaruuden USA:n nenän edestä, joten Zapolski ja O’Neill joutuivat kestämään vedonlyöntitappion tuomat haitat ja kuittailut. Jokerit-vahti Zapolski oli vetojensa kanssa hieman maltillisempi kuin maatoverinsa O'Neill.

– Minulla oli vain yksi veto, jonka hävisin Tommi Kivistölle. Löimme vetoa 50 eurosta, joten se ei ollut täysin hullua. Brianilla taisi olla jopa neljä tai viisikin vetoa suomalaisten kanssa, Zapolski naureskelee MTV Urheilulle.

Viimeisen viiden vuoden aikana Suomi on juhlinut nuorten maailmanmestaruutta nyt kolme kertaa. Myös USA on menestynyt viime vuosina mainiosti nuorten turnauksissa, sillä se on saalistanut kuuden viime vuoden aikana kaksi MM-kultaa, yhden MM-hopean ja yhden MM-pronssin. Zapolski kehuu Suomen ja USA:n pelaajatuotantoa.

– Suomi on ollut todella hyvä viimeiset viisi vuotta, kuten USA:kin. He ovat todistaneet, että heiltä on tulossa monta lahjakasta kiekkoilijaa.

Lue myös:

    Uusimmat