Nuori nainen yritettiin raiskata Vantaalla – poliisi pyytää ohi ajanutta pyöräilijää ilmoittautumaan

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii viime yönä Vantaalla tapahtunutta epäiltyä raiskauksen yritystä. Poliisi pyytää ohi ajanutta pyöräilijää ilmoittautumaan ja muita mahdollisia silminnäkijöiltä kertomaan havaintonsa tapahtuneesta.

Poliisi sai tehtävän raiskauksesta eilen keskiviikkona noin puoliltaöin.

Raiskauksen uhri oli poliisin mukaan noin parikymppinen nainen.

– Nainen kertoi poliisin partiolle jääneensä bussista pois Myyrmäen asemalla, Jönsaksentiellä sijaitsevalla linja-autoasemalla tarkoituksenaan kävellä kotiin. Hän oli kävellyt pitkin valaistua kevyenliikenteen väylää Korupolkua Helsingin suuntaan, tutkinnanjohtaja rikostarkastaja Heidi Niemi kertoo tilanteen taustasta tiedotteessa.

Uhriin oli poliisin mukaan tämän jälkeen käyty käsiksi takaapäin ja hänet oli kaadettu kevyen liikenteen väylän vieressä olevalle nurmikkoalueelle.

– Uhri onnistui pääsemään pois tilanteesta potkaisemalla epäillyn päältään, minkä jälkeen hän oli juossut viereisen kauppakeskuksen edustalle ja soittanut hätäkeskukseen, Niemi kertoo.

Poliisi pyytää pyöräilijää ilmoittautumaan

Poliisin esitutkinnassa saaman tiedon perusteella tapahtumapaikan ohi on ajanut pyöräilijä, joka on mahdollisesti kuullut tilanteessa uhrin avunpyynnöt.

Poliisi pyytää kyseistä pyöräilijää ilmoittautumaan poliisille asian selvittämistä varten.

Esitutkinnassa on myös selvinnyt, että lähistöllä on tapahtuma-aikaan ollut liikenteessä useita ihmisiä. Poliisi pyytää lähettämään kaikki havainnot tapahtuneesta poliisin sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi. 

Lue myös:

    Uusimmat