Mies huumasi ja raiskasi nuoria, joista osalla ei ollut paikkaa mihin mennä – tekojaan salakuvannut sai vuosien vankeustuomion

Kolmikymppinen mies sai pitkän vankeusrangaistuksen raiskattuaan ja muuten seksuaalisesti kaltoinkohdeltuaan neljää henkilöä. Kaksi heistä oli niin sanotusti hatkassa lastensuojelun laitoksesta.

Teoista vakavimmassa sijoituspaikastaan karkumatkalla ollut nuori oli majoittautunut miehen kotona kahdesti, kummallakin kerralla noin kolme viikkoa, jolloin mies lähes päivittäin tai jopa useita kertoja päivässä oli sukupuoliyhteydessä 15-vuotiaan kanssa. Seksuaaliset teot olivat hyvin monimuotoisia ja niitä tehtiin myös erilaisin välinein. Teot sisälsivät muun muassa kuristamista, käsi- ja jalkaraudoittamista ja suun peittämistä.

Mies oli lisäksi antanut lapselle kannabista, kokaiinia ja ekstaasia, jonka vuoksi lapsi oli oikeuden mukaan erittäin päihtyneessä ja sekavassa tilassa. Mies oli lisäksi salakuvannut yhdyntöjä ja jakanut siitä kuvia eteenpäin.

Maria on karannut kymmeniä kertoja lastenkodeista – hän tietää monen nuoren joutuvan hatkareissuilla hyväksikäytetyksi 1:03
Maria (nimi muutettu) on karannut kymmeniä kertoja lastenkodeista ja tullut myös useasti hyväksikäytetyksi.

Myös kolme muuta joutui seksuaalirikoksen uhriksi

Toisessa tapauksessa mies antoi huumausaineita hatkassa olleelle 16-vuotiaalle. Nuori päihtyi puolustuskyvyttömään tilaan, eikä tiedottomana voinut puolustautua miehen raiskatessa tämän.

Eräässä toisessa rikoksessa mies oli taas raiskannut uhrinsa työntämällä peniksensä tai anaalitapin nukkuvan ja päihtyneen henkilön peräaukkoon.

Mies tuomittiin myös pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Hän oli pakottanut painollaan 17-vuotiaan alleen, ja kosketellut tätä intiimeiltä alueilta. Hän tarjosi uhrille myös kannabista ja uhkasi tappaa tämän, jos uhri kertoisi tapahtuneesta ulkopuolisille.

Poliisilla ollut tutkinnassa kymmenittäin hatkalapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia 8:45

Poliisilla ollut tutkinnassa kymmenittäin hatkalapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia.

Myös aiempi rikostuomio

Vuonna 1991 syntynyt Usama Al-Idrissi tuomittiin kahdesta törkeästä lapsenraiskauksesta, yhdestä törkeästä raiskauksesta, raiskauksesta, kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta ja sen levittämisestä, pakottamisesta seksuaaliseen tekoon ja laittomasta uhkauksesta. 

Teoista annettiin 8 vuoden 3 kuukauden ehdoton rangaistus, jota alensi miehen tänä vuonna saama pitkähkö hovioikeuden tuomio. Aiempi rikos koski hyvin samankaltaista hatkassa olleen lapsen raiskaamista.

Mies määrättiin maksamaan uhreille lisäksi korvauksia. Yhdelle uhreista korvattavaa määrättiin 3000 euroa, toiselle 34 600 euroa, kolmannelle 5600 euroa sekä neljännelle 3800 ja terapiakuluja.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Linda on ollut eho-osastolla useita kertoja – syynä hatkareissut, itsetuhoisuus ja päihteet 1:36

Linda on ollut teho-osastolla useita kertoja – syynä hatkareissut, itsetuhoisuus ja päihteet.

Lue myös:

    Uusimmat