Nuoren koripallojoukkueen oli määrä kohdata Kobe Bryantin suojatit, uutinen traagisesta onnettomuudesta aiheutti pysäyttävän reaktion – "Aavemaista"

Koripallolegenda Kobe Bryant ja hänen 13-vuotias tyttärensä Gianna Bryant menehtyivät sunnuntaina helikopterionnettomuudessa, kun he olivat matkalla Giannan koripalloturnaukseen.

Bryant ja hänen tyttärensä Gianna lähtivät aamulla paikallista aikaa helikopterilla tarkoituksenaan matkustaa Bryantin luomaan Mamba-turnaukseen. Bryantin luotsaaman joukkueen oli määrä kohdata turnauksessa Idahosta kotoisin oleva joukkue.

Joukkueen valmentaja George Rodriguez kuvaili turnauspaikalla vellonutta ilmapiiriä, kun tieto Bryantia kuljettaneen helikopterin onnettomuudesta ilmeni paikallaolijoille.

– Yhtäkkiä pelit vain pysähtyivät, koko rakennus hiljeni. Kuulimme joidenkin tyttöjen kirkuvan. Kukaan ei oikein tiennyt, mitä oli tekeillä, kunnes uutinen tavoitti yleisön ja viesti siitä, mitä Kobelle oli tapahtunut, levisi, valmentaja George Rodriguez kuvailee tapahtumia Idaho Newsin mukaan.

Rodriguez kertoo, että suru-uutisen tultua ilmi, tunnelma muuttui kuin salamaniskusta. Hysteria vaihtui täydelliseen hiljaisuuteen.

– Sitten oli aavemaista, kuolemanhiljaista. Kaikki katsoivat toisiaan, eivätkä he tienneet mitä tehdä tai sanoa. Oli paljon kyyneleitä, Rodriguez sanoo. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja