Novak Djokovicin salaisesta "taikajuomasta" levisi kohuvideo – nyt puhuu supertähden vaimo: "Onko se sallittua?"

Mitä Novak Djokovicin karkotus Australiasta tarkoittaa? MTV:n urheilutoimittaja kertoo 4:14
Novak Djokovic on ollut aiemminkin kohujen keskellä.

Viime viikonlopun tenniksen Masters-turnauksessa Pariisissa koettiin eriskummallinen hetki, kun lajitähti Novak Djokovicille tehtiin erityinen juomasekoitus. Nyt asiaa kommentoi Djokovicin vaimo Jelena Djokovic.

Tapahtuneesta levisi sosiaalisessa mediassa video. Siinä näkyy, kun Djokovicille tehdään erityinen juomasekoitus. Prosessia yritettiin peitellä sen jälkeen, kun Djokovicin tiimin jäsenet huomasivat, että heitä kuvataan.

Tapahtunut on aiheuttanut runsaasti keskustelua urheilupiireissä. Djokovic ei ole toistaiseksi vielä kommentoinut asiaa, mutta nyt sanaisen arkkunsa on avannut supertähden vaimo Jelena.

– Kaikki hölynpöly, joka saa ihmiset puhumaan asioista, joista he eivät tiedä mitään, koska jotkut ovat kärsimättömiä, on täysin absurdia, Jelena Djokovic sanoi The Sunin mukaan.

Jelena Djokovicin mukaan hänen puolisonsa aikoo puhua asiasta, kun on valmis.

– Istukaa hetki hiljaisuudessa ja miettikää itseänne. Kaiken ei tarvitse olla kiistanalaista, osa voi olla yksityistä. Onko se sallittua? Djokovic totesi.

Novak Djokovic voitti aiemmin tänä vuonna Wimbledonin tennisturnauksen ja hänet nähtiin tuolloin juomassa jonkinlaista mysteerijuomaa. Djokovicilta kysyttiin asiasta ja hän vastasi, että kyse on "taikajuomasta".

Serbialaisen seuraava kisakoitos on luvassa tänä viikonloppuna, kun tennismaailman huiput kokoontuvat ATP-finaaleihin.

Katso alta video tilanteesta.

Lue myös:

    Uusimmat