Tiger Woodsin onnettomuudella spekuloinut toimittaja sai vihat päälleen: "En täysin yllättynyt tästä"

2:35
Poliisiradion tallenne Tiger Woodsin onnettomuudesta. Näin poliisi raportoi paikan päältä turmapaikalta. Video: CNN

Tuoreeltaan kipulääkkeet Tiger Woodsin auto-onnettomuuden yhteydessä esiin nostanut CNN-kanavan toimittaja Andy Scholes on pyytänyt anteeksi lausunnollaan aiheuttamaansa mielipahaa.

Scholes antoi CNN:n suorassa lähetyksessä raportin pian Woodsin onnettomuuden tapahduttua. Hän kertoi kanavan ankkurille, ettei tapahtunut tullut hänelle ihan puskista.

– Järkyttävää tämä kai on, mutten ole täysin yllättynyt tästä, mitä näemme täällä, Scholes aloitti.

– Poliisi löysi Tigerin vuonna 2017 tien poskesta nukkumasta autossaan. Hän oli kertonut ottaneensa paljon kipulääkkeitä siihen aikaan. Tiedämme kaikki, että Tiger on käynyt viime vuosina läpi monia leikkauksia, ja kipulääkkeistä on tullut osa hänen elämäänsä, toimittaja vihjaili.

Spekulaation ääneen sanominen ennen mitään tietoa tapahtumien kulusta suututti monet. USA Todayn toimittaja Hemal Jhaveri oli järkyttynyt kollegansa puheista.

– Tämä on ihan edesvastuutonta journalismia. Emme tiedä vielä mitään siitä. CNN:n täytyy hankkia ihan oikeita urheilutoimittajia, Jhaveri tuomitsi.

– Minusta oli täysin epäsopivaa, että tuoreessa uutisessa Tigerin onnettomuudesta ensimmäisenä otat esiin hänen aiemmat loukkaantumisensa, särkylääkkeet ja alkoholin. Tuo oli kuvottavaa, Kathy-niminen Twitter-käyttäjä kirjoitti.

Scholes tajusi pian tehneensä ison virhearvion. Hän pahoitteli useammalle palautteenantajalle asiaa.

– Anteeksi, ei ollut tarkoitus sanoa sitä tuolla tavalla, Scholes vastasi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja