Mitä Novak Djokovicin pulloon laitettiin? Outo video leviää: "Uskomattoman epäilyttävää"

Mitä Novak Djokovicin karkotus Australiasta tarkoittaa? MTV:n urheilutoimittaja kertoo 4:14
Novak Djokovic on ollut aiemmin kohujen keskellä omallakin toiminnallaan.

Mitä tenniksen supertähden Novak Djokovicin juomapulloon laitettiin? Kysymys on noussut huulille, kun serbialaispelaajan taustajoukkojen katsomotouhuista lähti leviämään epäilyttävä video.

Djokovic taipui sunnuntaina Masters 1000 -turnauksen loppuottelussa Pariisissa 19-vuotiaalle tanskalaiselle Holger Runelle. Jälkipuintia on kuitenkin alettu käydä sitäkin voimakkaammin Djokovicin ja kreikkalaisen Stefanos Tsitsipasin välierän aikaisista tapahtumista.

Mediahuomiotakin saaneella videolla Novak Djokovicin tiimiin kuuluva henkilö puuhailee tähden juomapullon parissa. Epäilyksiä on herättänyt, kun tiimin henkilö näyttää huomaavan videoinnin, mitä seuranneen keskustelun jälkeen kaksi ihmistä piilottelee henkilöä, joka operoi juomapullon parissa.

Mysteerisellä videolla ei näy, mitä juomapulloon sekoitetaan. Pullo ojennetaan hetken päästä pallohenkilölle, joka vie sen Djokovicille.

"Outoa kehonkieltä"

Videoon on reagoinut muun muassa arvostettu tennistoimittaja Ben Rothenberg.

– Olen aina ajatellut, että pelaajien käyttämien aineiden suhteen pitäisi olla enemmän läpinäkyvyyttä, erityisesti otteluiden aikana, mutta olen harvoin ajatellut, että jokin olisi todennäköisesti pielessä. Mutta jukra, kehonkieli tällä videolla on outoa. Mitä Djokovicin tiimin mielestä tarvitsee salata? Rothenberg kirjoitti Twitterissä.

– En syytä tässä ketään mistään, mutta miten uskomattoman epäilyttävää on aloittaa menettely, kun yhtäkkiä huomaat, että sinua kuvataan? 

Rothenberg lisäsi toivovansa, että Djokovicilta tai hänen tiimiltään kysytään asiasta, eikä hyväksytä hänen aiemmin esittämäänsä vastausta "taikajuomasta".

21-kertainen kaksinpelin grand slam -voittaja Djokovic on tuoreimmalla maailmanlistalla kahdeksantena.

Lue myös:

    Uusimmat