Norjan tähtihiihtäjä romahti täysin – keho aivan sekaisin: "Ei tunnista"

Norjan tähtihiihtäjä Tiril Udnes Wengin kroppa on täysin sekaisin, kun MM-kisoihin on vain kolme viikkoa aikaa.

Maailmancupia johtavan Tiril Udnes Wengin suoritukset Toblachissa ovat herättäneet huolta Norjassa. Alkukauden useita palkintopallisijoituksia takonut norjalainen romahti täydellisesti Toblachin maailmancupin henkilökohtaisissa kilpailuissa. Weng oli sprintissä 24:s ja 10 kilometrin vapaan kisassa vasta 29:s jääden yli puolitoista minuuttia kärjestä.

Norjalainen oli Tour de Skin jälkeen poissa sairastelun takia, ja palasi Tobalchiin täysin eri tasolla kuin mihin tällä kaudella oli aikaisemmin totuttu.

– Tiril on todella kaukana siitä kunnosta, mitä hän esitti Tour de Skillä. Häntä ei tunnista. Huolestuttavaa MM-kisoja ajatellen, norjalainen asiantuntija Niklas Dyrhaug sanoi VG:n mukaan.

Ennen viikonloppua Wengin huonoin sijoitus tältä talvelta oli kymmenes, joten ei ihme että norjalainen on itsekin huolissaan.

– Oli vaikeaa. Minulla ei ollut voimia ja annoin periksi, Weng totesi itse.

Valmistautuminen MM-kisoihin muuttuu mahdollisesti huolestuttavien suoritusten jälkeen.

– Suunnitelmissa oli lähteä harjoittelemaan korkealle, mutta en ole varma onko kroppa valmis siihen. VAihtoehto on lähteä kotiin. En ole ajatellut sitä vielä, mutta nyt asiaa pitää miettiä, Weng totesi.

Lue myös:

    Uusimmat