Norjan kruununprinsessa Mette-Maritin poika Marius löysi uuden rakkaan – kaunotar voitti Love Island -ohjelman

Mette-Maritin poika Marius löysi uuden rakkauden.

Norjan kruunuprinsessa Mette-Maritin ensimmäinen lapsi Marius Borg hoiby, 25, on löytänyt uuden rakkauden, kertoo muun muassa Hello-lehti.

Norjan Love Island -ohjelmaan osallistuneen Nora Hauklandin, 25, on jo pitkään huhuttu treffailevan Mette-Maritin poikaa. Hello-lehden mukaan pariskunta olisi postannut ensimmäiset yhteiskuvat Instagramiin, mutta laittaneen tilinsä salaisiksi kuvan julkaisun jälkeen.

Hauklandin Instagramiin postaamassa kuvassa pariskunta oli juhlimassa halloweenia pukeutuneina yhtenäisiin farkkuasuihin. Lehti kertoo, että pariskunnan halloween-tyyli oli hakenut inspiraatiota vuoden 2001 Britney Spearsin ja Justin Timberlaken Music Awards -farkkuasuista.

Haukland osallistui Norjan Love Island -ohjelman toiselle kaudelle ja voitti kilpailun ohjelmassa mukana olleen Johannes Klempin kanssa. Pariskunta seurusteli, mutta he ilmoittivat erostaan viime vuoden joulukuussa.

Marius Hoiby syntyi Mette-Maritin ensimmäisestä liitosta ja hänellä ei ole kuninkaallista titteliä. Hoibylla tiedetään kuitenkin olevan lämpivät välit kuninkkaalliseen perheeseen. Mette-Marit on kruununprinssi Haakonin puoliso ja heillä on kaksi yhteistä lasta.


Lue myös:

    Uusimmat