Norjalaiselle hiihtotähdelle karvas pettymys MM-kisoissa – jättää Oberstdorfin välittömästi

Sunnuntain parisprintti oli raskas pettymys norjalaisnaisille. Maiken Caspersen Falla ja Tiril Udnes Weng jäivät Ruotsin voittaman kisan kuudenneksi.

Sijoitus oli jatkuvaan menestykseen tottuneille norjalaisille kova paikka. 

– Toivoimme parempaa, mutta kaikki riippuu niin paljon muista joukkueista. Kamppailu oli tasaista, ja jos olisimme pystyneet muutaman prosentin parempaan suoritukseen, olisimme voineet taistella, Weng sanoi Dagbladetille.

Erityisen pettynyt kisan jälkeen oli sprintin ja parisprintin kaksinkertainen maailmanmestari Maiken Caspersen Falla.

– Minulla oli todella raskas päivä. Haluaisin tietää, mistä se johtui, ja olisinko voinut tehdä jotakin toisin. Annoin kaikkeni, enkä pystynyt parempaan, Falla sanoi Dagbladetille.

Falla on aiemmissa arvokisoissa saavuttanut parisprintin maailmanmestaruuden Falunissa ja Lahdessa ja pronssia sekä Seefeldin MM-kisoissa että Pyeongchangin olympialaisissa 

Lahdessa ja Seefeldissä sprintin maailmanmestaruuden voittanut Falla ylsi Oberstdorfissa torstain sprinttikilpailussa hopealla Ruotsin Jonna Sundlingin jälkeen, mutta sunnuntain parisprintti jää naisen kisojen viimeiseksi matkaksi. Kysyttäessä mahdollista osallistumista viestiin, oli Fallan vastaus ytimekäs.

– Minulla on lentolippu kotiin huomiselle.

Aiemmin Falla on aiemmin kuulunut Norjan voitokkaaseen viestijoukkueeseen Lahden MM-kisoissa.

Oberstdorfin MM-hiihtojen päiväkohtaisen ohjelman näet tästä linkistä ja Suomen joukkueen tästä linkistä!

Lue myös:

    Uusimmat