Noora, 26, kertoo: Tällaista on seksiklubilla

Maailman klubeilla leviää uusi trendi: nyt myös tavalliset mattimeikäläiset suuntaavat juhlimaan seksiklubeille. Noora, 26, kertoo omasta kokemuksestaan.

Kun Noora, 26, seurusteli ulkomaalaisen miehen kanssa, toimittajana työskennellyt mies pääsi juttukeikalle seksiklubille. Epäröinnistään huolimatta Noora päätti lähteä mukaan tutustumaan maailmaan, joka olisi muuten jäänyt kokematta.

– Seksiklubille meneminen oli toisaalta pelottavaa, toisaalta kiinnostavaa, Noora muistelee.

Koska Nooran poikaystävä oli paikalla työtehtävissä, myös Noora tyytyi seuraamaan illan menoa vierestä. Naiset ja pariskunnat pääsivät sisään yksinäisiä miehiä huomattavasti edullisemmin. Sisällä klubilla oli rauhallinen tunnelma.

– Yllätti, miten rento ilmapiiri oli. Olo oli kuin tavallisessa baarissa ihmisten rohkeaa pukeutumista lukuun ottamatta. Suurin osa ihmisistä oli kuitenkin pukeutunut melko tavallisesti, Noora kertoo.

Strippareiden ja avoimesti pukeutuvien ihmisten katsominen ei loppujen lopuksi tuntunut tavallista baari-iltaa kummallisemmalta. Sitä, mitä muualla ei tapahdu, harrastettiin seksiklubilla erillisissä looseissa. Seksin harrastaminen oli mahdollista muiden nähden ja osa kokeili myös parinvaihtoa.

Vaikka kokemus oli Nooran mielestä mieleenpainuva, ei hän luultavasti osallistu seksiklubille enää toista kertaa.

– Tai ei sitä koskaan tiedä. En kuitenkaan osaa kuvitella itseäni harrastamassa seksiä muiden nähden, Noora kertoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Adni

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja