Mainos

Nona-kissa piti pääsiäsbileet – musiikki raikasi kerrostalossa läpi yön ja aamun

Mikkelissä asuvat Seppo ja Eeva-Liisa Tamski saivat maanantaiaamuna puhelun vuokranantajaltaan. Tämä tiedusteli, miksi perhe oli pitänyt niin suuret juhlat, että musiikki oli huutanut täysillä läpi yön ja meno jatkui vielä aamulla.

– Sanoimme, että ei asunnossa pidetä mitään juhlia, vaan olemme Helsingissä, Seppo Tamski sanoo MTV Uutisille.

Musiikki oli alkanut huutaa ennen kello yhtätoista sunnuntai-iltana. Asunnon oven takana olivat käyneet illalla ja yöllä ensin naapurit. Myöhemmin myös poliisi soitettu paikalle. Virkavalta ei kuitenkaan murtautunut sisään, kun kukaan ei avannut ovea.

Tamskit luulivat ensin, että kissanhoitaja oli jäänyt asunnolle pitämään juhlia, sillä pariskunnan tyttären kuusivuotias Nona-kissa oli heidän luonaan hoidossa.

Pariskunta soitti kissaa ruokkineelle ystävälleen, ja moitti tätä. Kissanhoitaja ihmetteli soittoa, sillä hän ei ollut käynyt asunnossa sitten edellisen illan, kun hän oli käynyt viemässä kissalle syötävää.

– Hoitaja lähti heti asunnolle ja oli vartissa paikalla. Hän meni varovasti sisään, jos asunnossa olisi ollut vaikka varkaita. Asunnossa oli vain kissa väsyneen näköisenä.

Tamski rupesi eilen selvittämään tapahtunutta Helsingistä käsin. Ainoaksi selitykseksi metelille jää Tamskin mukaan se, että Nona-kissa oli päättänyt viettää yksin railakasta pääsiäistä, isäntäväen ollessa matkoilla.

– Olemme leikittäneet sitä pienestä saakka laservalolla. Tajusimme, että stereoissa palaa punainen valo, ja kissa on varmaan luullut leikkivänsä. Äänenvoimakkuusnappi on pyöreä ja kissa on painanut käpälällä nupit kaakkoon.

Tamski kertoo, että vuokranantaja oli suhtautunut tapahtuneeseen ymmärtäväisesti.

– Hänellä on ollut yli 20 vuotta vuokralaisia. Vuokranantaja sanoi, että tämä oli paras selitys mitä hän on koskaan kuullut, Tamski naurahtaa.

Tamskit laittoivat myös talon porraskäytävään anteeksipyynnön. Lapussa todetaan, että syyllinen siirretään kohta Jyväskylään "Lutakon vankilaan."

Nona-kissan edesottamuksista kertoi ensimmäisenä Länsi-Savo.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.